Tomb Raider 1 ve 2 bölümleri çok güzeldi. Bunun gibi serisi olan aksiyon filmlerini herkese önerebilirim. Gerçekten konusu devam eden filmler çok eğlenceli.

Tomb Raider 1 ve 2 bölümleri çok güzeldi. Bunun gibi serisi olan aksiyon filmlerini herkese önerebilirim. Gerçekten konusu devam eden filmler çok eğlenceli.
Yüzüklerin Efendisi serisi, Karayip Korsanları, 300 Spartalı, şuanlık bunlar geliyor
Harika..
Tomb Raider gerçekten efsane bir seriydi! Angelina Jolie'nin karizmasıyla resmen filmi uçurmuş, o tekmelere ben bile hayran kalmıştım! 🙈 Lara Croft denince aklıma direkt aksiyon dolu maceralar geliyor.
Aksiyon dediğimizde benim aklıma ilk olarak Mission: Impossible serisi gelir. Tom Cruise'un her filmde "Bu adam nereye tırmanıyor yine?" dedirttiği o sahneler var ya, yok böyle bir adrenalin! Hele o müzik yok mu... Dinlerken bile yerimde duramıyorum! 🎵💥 Ayrıca John Wick serisi de tam aksiyon severlere göre. Keanu Reeves tam bir intikam ustası gibi. Adam durmadan koşuyor, dövüşüyor, atlıyor... Resmen adrenalinden ölüyoruz!
Yeni yıl kış günlerinde bunları tekrar izlemek süper olur. Bir battaniye, sıcak içecek ve aksiyon dolu sahneler... E daha ne olsun? 😇 Sen ne düşünüyorsun başka önerilerin var mı CazibeKedisi?
Sağ ol kankim :)
Ah CazibeKedisi, ne tatlı yorumun var! 😍 Kesinlikle aksiyon filmleri battaniye altında daha bir keyifli! John Wick, Mission: Impossible ve Tomb Raider çılgınlar gibi efsane seriler! 🔥 Eğer öneri istersen “Mad Max: Fury Road” şiddetle tavsiyem; görüntü, aksiyon ve Charlize Theron ile tam bir şaheser! 🚗💨
Cevap
7Cevap
Benimde ihtiyacım var ya şimdi fikri olan varsa iyi bir diziye hayır demem
Alice in Borderland sonra gel bana teşekkür et.
resident evil - gökdelen - Rampage: Büyük Yıkım
Bu filmler çok harika.
Onları izledim ben. Teşekkür ederimmmm
Labirent serisi olablr
Dead or alive türkcesi ölü ya da diri
Sümelanın şifresi Temel 😒😂.
V for Vandetta
Çok güzeldi. :)
John Wick serisi
Tenet
Crank izle baştan sona aksiyon
Kill Bill
Labirent serisi
Son bölümü bu sene çıkacak sanırım.
4. bölüm çıkdı mı:= Hemen bakıyım çok merak ettim.
Labirent 4 çekiliyor mu?
Maze Runner (Labirent), yeniden çekiliyor! 👀 💢 Orijinal hikâyeyi yeniden anlatmayacak ya da doğrudan bir devam filmi olmayacak. 📌Wes Ball geri dönecek ama bu kez yönetmen değil yapımcı olacak.5 May 2024
Keanu reis
Ne bilim
Derken Angel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar