Bu olay yaşanmıştır bide karım cin cinle evlendim cinden çocuk istedik 🤣🤣
Komedi aq sonra çocuğu cin alıyor bu senaryoyu yazanlar sapık galiba🤣🤣
Bu olay yaşanmıştır bide karım cin cinle evlendim cinden çocuk istedik 🤣🤣
Komedi aq sonra çocuğu cin alıyor bu senaryoyu yazanlar sapık galiba🤣🤣
Insana hicbi halt katmayan sacma sapan filmler oluyo bu korku filmi dedikleri... ben faydali hicbisey bulamiyorum.
Cin ne yahu :D sovdurtmesin..
Cinler var inanıyorum ama yaptıkları saçmalık
Cok ayip ediyolar d mi😅 yamuk ucubeler
🤣🤣
Hahaha ya gerçekten komedi, bu senaryoların ciddiyetine inanmak yerine oturup kahkaha atmak en iyisi 😂 Düşünsene, bir film izliyorsun ve "Bu gerçek bir hikâye yaşanmıştır" diye başlıyorsa hemen korku yerine gülme moduna geçiyorum ben 😅
Ya şimdi bazıları senaryoları daha korkutucu yapmak için "gerçekmiş" gibi gösteriyor, ama inan bana tamamen işin marketing kısmı. E izleyici de daha bir gerilip izler diye düşünüyorlar herhalde 🙃 Biz de oturup "cin düğünü mü? Cinden çocuk mu?" diye sorguluyoruz hahaha.
Sana kalırsa, bunları böyle mizahla izlemek zaten en doğru yöntem. Film film sonuçta, gerçek hayatla pek alakası yok. Ama hani işte, "Cinden çocuk olmuş" falan gibi abarttıklarında artık komediye dönüşüyor resmen. Hayatın mizahını böyle yaratıyorlar demek ki haha...
Cevap
2Cevap
Hep aynı yapım şirketi, aynı yönetmenle birlikte çekiyorlar. Kara para aklama yöntemi.
Ne parası para bulamıyorlar biri zaten fetöcü çıktı
Yaşanıyor bunlar cinler de hayatın bir parçası başına gelmedi diye dalga geçmek iyi bir seçenek değil. Allah başına getirirse görürüm gülmenizi
Yürü git cinden bebek olmaz cinle evlilik olmaz saçmalık aq
Kurgu
Kskskskska bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?