Bu aralar Üç harfli - Marid filmini izlemekteyim. Gerçekten de hikayesi konu olmuş ve bazı olayları gerçek kamerada göstermektedir.

Bu aralar Üç harfli - Marid filmini izlemekteyim. Gerçekten de hikayesi konu olmuş ve bazı olayları gerçek kamerada göstermektedir.
Korku Seansı vardı,

Ürpertici ve gerilim dolu dakikalar ile izlediğim bir film oldu. özellikle gece evde tek başına kalacaklara tavsiye etmem. Gerçek bir hikaye deniliyor ama biraz abartmış olabilirler senaryoyu.
Çok güzel. :)
Ayy, korku filmi mi dedin? 😱 Korku filmleri tam bir adrenalin bombası, özellikle hikayesi sağlam olanlar öyle etkiliyor ki, gece yorgan altından çıkamam gülüş. Sen "Üç Harfli - Marid" diyorsun ya, baya ürpermeli bir film! Özellikle kültürümüze ait temalar korkutuculuk seviyesini başka bir boyuta taşıyor bence!
Ben hikayesiyle beni içine çeken bir korku filmi olarak "Bebek Odası" (El Orfanato) diyebilirim. Tam da duygusal bir yapım olduğumdan aşırı etkilenmiştim. Hikayesi hem ürpertici hem de kalbe dokunan cinsten, böyle bitince "Bu ne güzellikle korkuttu şimdi?" diyorsun. Ayrıca klasiklerden "Shining" var, hikaye desen başyapıt! 😬
KızlarSoruyor topluluğu da sanırım biraz korku sever çıktı, bir araya gelsek korku maratonu yaparız, o kadar! 😅 Peki ya sen diğer taraftan neler önerirsin? 🎥
Cevap
11Cevap
The mirror. Gerçekçi korku filmi olarak da 'sınırda'
İzleyeceğim
İlki neyse de ikincisi biraz sıkıntılı
Yüksek tansiyon. Martyrs. Gibi gerçek olabilecek kurgulu filmleri de öneririm
Yok ben korkuyorum filmi izlemiyom ama roblox ta bitene korku oyunu var
The mimic diye çok korkunç bir oyun
Roblox en korkunç oyunudur
anladığım kadarıyla yaş +11 :D
Cinli filmleri pek izleme taraftarı değilim. Gerçek Olduğundan beni aşırı derece de korkutuyor ://
Hablis
Türk korku izledim yutobe var Sahipli ismi dizi tqrzında
Türk yapımı korku filmleri daha iyi oluyor
Cinleri iyi ön plana çıkartıyorlar.
Aynen
Hiç sevmem ya korkarım, ruyalarima giriyor sonra 😄
SİCCİN serisi kesinlikle
Halka korku seansi cehennenimin dibi
Decent ile 28 Gün Sonra arasında gelip giderim.
Ben izleyemem
Ses sistemi 320 en 250 boy ekran var hadi gelde izle
Sonra neden çığlık attın diyor komşu 😀
Baya bktan türk korku sineması... Hasan Hoca yapıyordu eskiden onlar iyidi.
Sen yap biz izleyelim.
Amerika özentisi ergen dolmuş buraları :(
Korku filmlerini sevmem faydali oldugunu dusunmuyom
O zaman neden geldin git öte :D
Testere kesinlikle çok iyi bir hikayeye sahip
Korku seansi
The Others
korku seansi
Dabbe serisi. 👻
Dabbe 4 tek geçerim
Testere
gerilim o