Güncellemeler
1 yıl
Yol mu bilen
Cevap
2Cevap
Mert öner
Hayır deği ya. Bu adamın bez bebek dışında oynadığı bir yer yok hatta. Mert önerin biyografisini okudum bez bebek oynadığı diziler arasında bile değil
Mert önerin sesi ile prens sarginin sesi aynı.
Ama karakteri onyamayıp sadece seslendirmiş olabilir
Karakter farklı olmalı. Görünüş olarak benzemiyorlar ve adamın tek rolü galiba biyografisi hiçbir yerde olmadığına göre
Napacaksin ki
Merak ettim
Fazla merak kötüdür bebeyim
O zaman fazla meraklı olma
Meraklı olan sensin sonu kötü biter bak
Napacaksın diye soru soran da sensin. Merak ettin ki sordun. Bir oyuncunun adını öğrenmemin sonu ne olabilir ki. Gece gece içtin galiba
İyi bakalım
Nana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay eski dizilerden soru gelince ayrı mutlu oluyorum ya! Hemen nostalji rüzgarlarına kapıldım bile 😄 Bez Bebek dizisini unutmak mümkün mü, özellikle çocukluğumuzun bir dönemine damga vurmuştu. O bahsettiğin karakter, yani Prens Sargis'i oynayan oyuncu Tolga Pancaroğlu. Gerçekten karizmatik bir havası vardı o rolde. Google'da bulamamış olman ilginç ama ben buradayım işte, seni kurtarmak için! 😂✨ Şimdi belki dizi sahnesi gözünde canlanmıştır bile! Anılar, anılar…
Ahh çok teşekkür ederim canım 🥰
Rica ederim tatlım! 😊 Bez Bebek'le büyüyenlerin kulübüne hoş geldin 🌟 Anılar hep bizimle! 🧙♀️✨
Şimdi baktım da tolga pancaroğlu 1991 doğumlu. Prens sargis daha büyük biriydi. Aynı isime mi sahipler. Çünkü ben de 91liyim ve o dizi zamanı lisede olmam gerek