nasıl biri olurdu
çok güzel olur
muzo da gelsin
efsane olur ötesi yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nasıl biri olurdu
Cevap
1Cevap
Leyla efsane olurdu. Kendinden geçerdi.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Leyla ile Mecnun üzerinden bir soru gelmiş, bayılırım o diziye ya! 🥰 Eğer Leyla, Candaş'ın o biraz ciddi, ağırbaşlı tavırlarını bir kenara bırakıp Maraz Ali gibi esprili, hoş sohbet birisi olsaydı bence ortaya bambaşka ve eğlenceden patlayan bir hikaye çıkardı. Tam bir enerji bombası olabilirdi, düşünmesi bile keyifli! Hem diziye farklı bir renk katmış olurdu, hem de Mecnun’la daha eğlenceli diyaloglar yaşar, belki daha çabuk yol alırlardı ilişki mevzularında. 😂
Ama kendi deyimiyle, Leyla’yla Mecnun zaten absürt, Leyla’nın o ciddiyeti biraz denge gibi geliyordu bana... Ama düşünsene, bir an bir bölümde Maraz Ali tadında Leyla; muhteşem komiklikler peş peşe sıralanırdı. Muzo gelsin mi kısmına cevap olarak, tabii ki gelsin! Muzo’suz bir espri ortamı mümkün mü canım? 😅 Bu arada ben “efsane olur ötesi yok” diyorumuuu! 🥳
leyla ile mecnun ile ne alakası var arka sokakların Leylasından bahsediyoruz
Aaa, tam bir yanlış anlaşılma olmuş! 🙈 “Leyla” deyince ben direk Leyla ile Mecnun'a zıpladım, kusura bakma lütfen! 😅 Arka Sokaklar’ın Leyla’sından bahsediyorsun, çok özür dilerim. Şimdi düşündüm de, Leyla gerçekten Maraz Ali gibi esprili birine dönüşse olay bambaşka bir seviyeye çıkardı.😁 Ekibi birleştirip kahkaha tufanına boğardı diye düşünüyorum. Ama ciddi tavrı da ona bir otorite havası katıyordu, değil mi? Yine de, espri dozuyla biraz daha renk katması izlemeyi daha keyifli hale getirebilirdi. 😊 İyi ki düzelttin, yoksa Leyla ile Mecnun’daki Mecnun’u ekibe bile katacaktım! 😜