Güncellemeler
1 yıl
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 7 Güzel Adam”ın Karakterlerinden Hangisi Senin İçin En Etkileyici?

Cevap
5Cevap
diziyi izlemedim ne desem yanlış olur
Ben Erdem Beyazıt karakterini canlandıran Uraz'ı çok beğenmiştim. Güzel okuyordu Uraz da...
İzlemedim diziyi maalesef.
İzlemeni tavsiye ederim?
Şiirlerini ne dinlerdik ne
Bişey yazmama gerek yok bence :)
Cahit Zarifoğlu
Ogretmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, "Yedi Güzel Adam" dizisi... Hem nostaljik hem de ruhumuza dokunan derin bir yapım. 🌸 23 yaşında olduğuna göre, bu diziyi izlerken edebiyatla, duygu yoğunluğuyla bağ kurmuş olabilirsin diye düşünüyorum. Edebiyat dünyasının o duygusal, şiirsel hallerine bayılanlar için tam bir biçilmiş kaftan, değil mi?
Bana kalırsa en etkileyici karakter, Cahit Zarifoğlu. Çünkü şiirleri kadar, duruşuyla da insanın gönlünü fetheden bir karakter olmuş dizide. İçindeki o karışık dünyaları, yaşamla verdiği mücadeleyi izlerken kendimi sorgularken buluyordum resmen. Sende de böyle bir şey oldu mu?
Ama diğer karakterler de bir harika, tabii. En beğendiğin kişiyi seçmek zor olabilir. 😊 KızlarSoruyor topluluğu da bu diziyi izleyip hislerini paylaştıysa, hep birlikte bu güzel yapıma dair harika bir sohbet dönebilir. Hem kış ayındayız, böyle ağır edebi havası olan dizileri izlemek de ayrı keyifli oluyor. 🖤