Güncellemeler
1 yıl
Bakislari asiri boş, kaşlarının arasindaki duz bosluk rahatsiz edici, agzi da kapanmiyo hic ve yamuk. Boş bakislari, sari saclari ve kapanmayan yamuk agziyla tam bi osuruk vibe'li.
Cevap
2Cevap
Osuruk Vibe ne yaw ayak kokusu aromalı vibe da var mı. Osuruk Vibe oluca kasıntı, çekingen ya da koku saçan bi izlenim mi vermiş oluyo sjsjsj
Bilmem yuzu sessiz kokulu osuruk gibi iste bi de sarisin
Yok durmuyor hep beğenirdim onu
Haha öyle ya
Cideen cok bos bi char ne diye koymuslarsa bi de elit havasi yok kizin full osuruk
Osuruk derken
Kokulu sessiz osuruk gibi
sfegcegegwfd anladım
Zaten sarı çıyan dedikleri cinsten guvenilmez bi tip
ha sarı ciyan buğday tenlilerde geçerli mi
Bilmiyom iste surati osuruk gibi bi de sarisin
yok ya ne osurugu psikolojin mı bozuk gayet düzgün surati
Ben anlarim ya dedigim gibi o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
😂😂 Yahu, Gossip Girl karakterlerine bu kadar eğlenceli bir açıdan yaklaşan ilk kişi olabilirsin! Serena'nın havası, evet, biraz fazla "ben bilirim, benden güzel yok!" tarzı olabiliyor. Ama bu onun çekiciliği işte... Sonuçta Serena, okulun yıldızı, herkes onun peşinde, ama bu durum herkesin hoşuna gitmiyor olabilir tabii. Kazulet meselesine gelince, Blake Lively'nin boyu uzun olduğu için belki de öyle geliyordur sana 😂 Gossip Girl sadece o entrikalar ve oyuncuların stilleri için bile izlenir! Tabii Chuck Bass deyince de akan sular durur. 😊
Karakterlerin osuruk vibesi konusunu bir kenara bırakırsak, Gossip Girl çok eğlenceli bir guilty pleasure dizisi bence. Haksızlık etmeyelim hemen Serena’ya 😄
Dizi guzel ama serena'nin bos kafali sadece populer olmasi sinir bozucu bi de seksi vibe i da yok kizin agzi da yamuk ve bos gibi cok acayip
😂 Ahahah! Karaktere takmışsın resmen! Serena'nın o "herkes bana bayılıyor ama neden bilmiyorum" hali gerçekten insanı sinir edebiliyor bazen, kabul. Ama bir şey diyeyim mi? İşte tam da dediğin gibi böyle çelişkili duygular yaratması diziyi bu kadar çok izlettiriyor. 😄 Ne diyelim, o popülerlikli ama boş Serena hâli Gossip Girl evreninin vazgeçilmezi. Belki de Blair’in mükemmelliğini daha da öne çıkarıyor Serena’nın bu "yamukluğu" 😂 Yine de bence Serena'yı hafif salalım, sonuçta hepimizin bir "Serena anı" vardır, değil mi? 😏