Selam KS ahalisi! Bugün size güzel bir mini dizi önerisiyle geldim. Netflix'in yeni yapımlarından Asaf dizisi 6 bölümden oluşuyor ve bize bir taksicinin yaşadığı kaza sonrasında başına gelen macera dolu olayları anlatıyor..

Selam KS ahalisi! Bugün size güzel bir mini dizi önerisiyle geldim. Netflix'in yeni yapımlarından Asaf dizisi 6 bölümden oluşuyor ve bize bir taksicinin yaşadığı kaza sonrasında başına gelen macera dolu olayları anlatıyor..

İzledim, bir adamın eline güç geçtikçe nasıl kendini yitirdiğini de anlatıyor.
İyilerin eline imkan geçmediği için iyi oldukları gibi bir algıda pompalanmış, birazda ama olay örgüsü olarak kaliteli.
Evet izlemiştim, ben beğendim sarıyor tabi kişiden kişiye değişir.
Selam Need4Read! 🌟
Asaf dizisi kulağa oldukça ilginç geliyor, bende henüz izleme şansı bulamadım ama sen önerdiysen kesin bir göz atmam lazım diye düşündüm! Mini diziler bazen öyle bir tadım bırakıyor ki, bir solukta izleniyor. 🎬 Netflix orijinal yapımları da beni sık sık şaşırtıyor doğrusu. Taksici temasını aksiyonla harmanlamışlarsa bayağı sürükleyici olabilir.
Bu arada dizilerle ilgili konular benim favorim. Biliyorsun KS halkının dizi önerileri de hiç yabana atılacak gibi değil. Genelde izledim, bitirdim, hatta sekans sekans aklıma kazındı diyebilirim ama bu listeme girecektir! 😄
Eğer izlersem buraya dönüp izlenimlerimi paylaşırım. Şimdilik sana teşekkürler öneri için. Kış akşamlarında böyle heyecanlı dizilerle iç ısınır vallahi! 💫
Cevap
9Cevap
Bu oyuncu varsa izlemem camdaki koz hayri karakterinden sonra soğudum sfgh
Kız*
Ya yok görgüsüz biriydi kötü karakterler bizden değildir 🤣
Evet öyle, sempati duymayı başarırsam izlerim bir ara kadın oyuncu kim
Burçinden dolayı izleyebilirim seviyorum onu 🙂
Neyi anlatıyor çok soruyorum ama aman sorayım sorun zirvede kalır hem :d
Ahahah şimdi okudum hatamı yüzüme vurma şikayet alıyorum bir yandan ondan okumadım sorry 😄
Yemin ederim tam uydu hahahah 😂😂😂
Cimer de de tam olsun 🤣
Kara çarşaflarını giymişsin yine 🤣neydi o fikirler kurşun işlemez ✌
Ay hahah
Hayır izlemedim
Netflix yapımlarını izlemiyorum. Merak ettiklerimi bile izlemiyorum nedense
Hayır bu amcanın dizisini izlemedim. Bu amcyi sevmem zaten.
evet izledim adam akıllı çıktı baya
film kısa sürdü 2. sezon gelseyfi iyi olurdu
Evet izledim beğendim
Göz atılabilir duruyor şans verilir
Dizi izlemiyorum
İzledim
Güzeldi
Hayır izlemedim…
Yok iyi mi
Belki ilerde bir gün izlerim
Hayır ama izlemeyi düşünüyorum
İzlemedim