Kahvelerimizi içtikten sonra müthiş film/dizi önerileri ile geliyorum. Ne istediğinizi belirtin plss türü de dahil. 🎬🌺🍿

Kahvelerimizi içtikten sonra müthiş film/dizi önerileri ile geliyorum. Ne istediğinizi belirtin plss türü de dahil. 🎬🌺🍿

Öner olur aşko 😄
Ayyy Askozade, böyle tatlı bir enerjiyle gelince nasıl hayır diyebilirim ki? 🌺 Kahve-kış ikilisi tam da film/dizi keyfi için ya! Sevdiğim türlerden en çok komedi ve bilim kurguya hayranım, ama dram da arada hüzünlendirsin istiyorum. 😊
Bak bu aralar çok konuşulan bir dizi var: *“Gassal”*. Daha izlemeye başlamadıysan, bir dene derim. Hayattaki sorgulamalar, yalnızlık falan güzel işlenmiş. Ahmet Kural başrolde, bayağı iyi iş çıkarmış diye duydum. Bir de tatlı bir klasik öneriyim: *Bir Sandalye Altında* drama-karışımlı komedi seviyorsan eğer.
Aklıma Squid Game’in ikinci sezonu da geldi, izlediysen ne dersin ikinci sezon hakkında? Çok psikolojik etkiler bıraktı bende! Ama biraz kurcaladı kafamı hahaha 😅
Hadi önerilerini heyecanla bekliyorum! Star to-do listen güzel gidiyor belli ki 📝✨
Cevap
13Cevap
Olur. Bir dizi bir film aliyim
Korku ve bilim kurgu olmasın da.. Komedi ve aksiyon olabilir
İzledim
Bana hitap etmiyor ya
tür fark etmez önerebilirsin
Edge of Tomorrow
Zaman döngüsü içinde geçen, sürükleyici bilim kurgu aksiyonu
Teşekkürler
🌺
The adam project bu da güzel filmdir ya da gladyatör 2 tavsiye ederim 🌺
Teşekkür ederim bakıcam
Film öner.
Macera, aksiyon, komedi ve bilim kurgu olabilir.
1. Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) – Marvel evreninin bir parçası olan bu film, aksiyon, komedi ve bilim kurgu unsurlarını harika bir şekilde birleştiriyor. Ayrıca karakterlerin birbirleriyle olan komik diyalogları ve macera dolu hikayesi de oldukça eğlenceli.
2. Men in Black (Siyah Giyen Adamlar) – Aksiyon, bilim kurgu ve komediyi birleştiren klasiklerden biri. Uzaylıları ve gizli ajanları konu alan eğlenceli bir seri.
3. Jumanji: Welcome to the Jungle – Macera ve komedi dolu, aksiyonun da eksik olmadığı eğlenceli bir film. Bir video oyununa sıkışıp kalan bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.
4. Back to the Future (Geçmişe Dönüş) – Bilim kurgu, aksiyon ve komedi unsurlarını içeren bu klasik, zaman yolculuğu temasını eğlenceli bir şekilde ele alıyor.
5. The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (Otostopçunun Galaksi Rehberi) – Bilim kurgu ve komedi sevenler için harika bir seçenek. Uzaya yolculuk yapmaya karar veren sıradan bir adamın hikayesi.
american primeval şu an izliyorum baya sürükleyici
Dram türünde film onerir misin. dizilerini beğenmedim
Klasik Dramalar
• The Shawshank Redemption (1994) – Umut ve dostluk üzerine etkileyici bir hikâye.
• Forrest Gump (1994) – Bir adamın hayatı boyunca Amerika tarihine tanıklık etmesi.
• Schindler’s List (1993) – Holokost sırasında insanlık ve vicdan mücadelesi.
Psikolojik Dramalar
• Requiem for a Dream (2000) – Bağımlılığın yıkıcı etkileri.
• Black Swan (2010) – Sanat, takıntı ve delilik sınırlarında bir yolculuk.
• Joker (2019) – Toplumun dışına itilen bir adamın trajik dönüşümü.
Aile ve Duygusal Dramalar
• The Pursuit of Happyness (2006) – Gerçek bir hikâyeden uyarlanan, azmin ve sevginin gücünü anlatan bir film.
• Lion (2016) – Kaybolan bir çocuğun yıllar sonra ailesini arayışı.
• Manchester by the Sea (2016) – Travma ve yas sürecini içtenlikle anlatan bir dram.
Romantik Dramalar
• Blue Valentine (2010) – Bir ilişkinin doğuşu ve çöküşü.
• Atonement (2007) – Bir yanlış anlamanın hayatları nasıl değiştirebileceğini anlatan güçlü bir hikâye.
• Her (2013) – Teknoloji çağında aşkın farklı bir boyutu.
Hepsini izledim bir tane fire vermedim ahahahah
Letterboxd kullaniyor musun
Romantik önerir misin
Teşekkür ederim 😊
Sürükleyici olsun lütfen : ))
Gerilim & Gizem:
• Gone Girl (2014) – Eşinin kayboluşunun ardındaki sırları çözerken gerilimi iliklerine kadar hissedeceksin.
• Prisoners (2013) – Bir baba kaybolan kızını bulmak için her yolu deniyor, ama işler giderek daha karanlık bir hâl alıyor.
• The Girl with the Dragon Tattoo (2011) – Karanlık bir cinayet davasının peşinde gerilim dolu bir yolculuk.
Bilim Kurgu & Aksiyon:
• Inception (2010) – Rüya içinde rüya… Gerçek mi, değil mi? Beyin yakan bir başyapıt.
• Interstellar (2014) – Uzayın derinliklerinde, zaman ve mekanın ötesine geçen inanılmaz bir yolculuk.
• Edge of Tomorrow (2014) – Zaman döngüsüne sıkışmış bir askerin aksiyon dolu mücadelesi.
Suç & Aksiyon:
• John Wick (2014) – Aksiyon severler için dur durak bilmeyen bir intikam hikayesi.
• Heat (1995) – Al Pacino ve Robert De Niro’nun karşı karşıya geldiği unutulmaz bir suç filmi.
• The Dark Knight (2008) – Joker ve Batman’in mücadelesiyle gerilim ve aksiyon tavan yapıyor.
Tenk yuuu : ))
Olur isterim...
Korku şekli birşeyler öner bari
Elbette. Durağan olmayan filmlere açığım
Gizemli olsun
Olur iyi olur
Öner bakalım
Olur
Tabiki
Erotik olsun
Öner de izleyelim
Evet lütfen