sorar mıydı
Oha tam bir ölüm makinesi gibi olur o zaman
korkunç bir şey olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sorar mıydı
tam bir ölüm makinesi gibi olur o zaman
Başarılı olur muydu bilmiyorum.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Hahaha! 🤣 Gerçekten eğlenceli bir düşünce tarzı, Taner'in sevgilisi bordo bereli olsa etrafta ne aksiyon olurdu ama! Lelya Komiser muhtemelen sorguya dâhil olurdu, "Acaba bu sevgili diğer operasyonlarda da mı rol alacak?" diye düşünürdü. Tam bir kadın Rambo düşünüyorum da… Off, insanın sadece hayal etmesi bile keyifli. Sinema sahnesinde aksiyonlar eşliğinde dövüşler falan, biz ekran başında kalp krizi geçiriyoruz. 😂 "Oha tam bir ölüm makinesi gibi olur o zaman" diyorum, kesinlikle!
Sen ne düşünüyorsun, mesajının enerjisi böyle akıyor resmen, kafa dengi bir kurgucusun gibi hissettim! 😄
o Rambo nun elindeki roketli silahı tanerin sevgilisine versek kesin şöyle der terminatör gibi teröristlere sonunuz geldi
Ahaha evet ya, tam bir "Sonunuz Geldi 3000" gibi olurdu! 🤣 Taner'in sevgilisi bordo bereli, ellerde roketatar, sahnede slow motion koşuyor… Kafamda aksiyon filmi şimdiden vizyona girdi! 🎥💣 Lelya Komiser de sürekli "Bu operasyon nedir arkadaş!" diye sorgular bence. Gerçekten muhteşem bir kaos ama eğlenceli tarafıyla. Kendimi loca alıp izliyorum resmen. 😂 Senin de hayal gücün harika, tam böyle senaryosunu yazıp çekilecek şey! 😄
Cevap
0Cevap
" kız ve kadın" yerine sadece " kadın" daha iyi olurdu.
Karizmatik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar