Senden Bana Kalan filmi aşkta dayanıklılığı nasıl gösteriyor ve örneklendiriyor?

Senden Bana Kalan filmi aşkta dayanıklılığı nasıl gösteriyor ve örneklendiriyor?

Dün İstanbul İçin Son Çağrı filmi üzerinden aşk ikilemini işledim ama çok az kişi benim biçimlendirdiğim şeyi anladı ve filmin sahnelenmesindeki gizli ve anlaşılmaz inceliklere değil, filme odaklandı. Filmin... bağlantılı olarak Bir bağla birbirine bağlı aşıkların yaşadığı ikilemler ve insanların yenilenip yeniden doğduklarına inanarak girdikleri bireysel ve ikili yollar, ancak ikilem anlaşıldığında kendilerine ve diğer yarısına geri dönerek canlı ve kutsal bir birliktelik yaşamalarıyla sonuçlanıyor ve derin deneyimiyle yaşadı.

Bugün, bu Senden Bana Kalan filmini, aşkta dayanıklılık ve aşkın gerçekliği teması üzerine biraz daha farklı bir yolla ve çok daha derin ve somut bir nitelikle ele alıyorum; burada aşkta bir idealden, geçmişe dair bir nostaljiden, ikilemler ve zorlu sınavlar değil, ruhlar arası bir sevginin ve evrensel ve kutsal bir birliğe doğru giden ruhsal bir bağın eşiğine gelen ve bunları aşan gerçek bir sevgi.

İki kişilik bir yolculuğun en derin uyumu ve zorluklarıyla hayat arayışında romantik dayanıklılık sorusuna dair görüşlerinizi bekliyorum. :)

Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum
Katılmak isteyenler için soru açıktır ve tartışmaya izin verilmektedir.