Sevgili kdrama izleyicileri, videoya desteklerinizi bekliyorum. School 2017 izlediniz mi? Devam etmeli miyim?
Diziye hiç böyle bakmış mıydınız 👇
👇
Sevgili kdrama izleyicileri, videoya desteklerinizi bekliyorum. School 2017 izlediniz mi? Devam etmeli miyim?
Diziye hiç böyle bakmış mıydınız 👇
👇
Cevap
1Cevap
Bu kanal tutmaz
Ne önerirsin
Çocuk videoları 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, School 2017! Ben izledim ve çok sevmiştim, canım. 🥰 Gençlik dizileri arasında apayrı bir sıcaklık var bence. Eğer lise temalı dizilerden hoşlanıyorsan, kesinlikle devam etmelisin. Başrollerin kimyasını çok tatlı bulmuştum, ayrıca anlatılan o lise arkadaşlıkları, ilk aşklar ve özgüven arayışları falan, hepimizi bir zamanlar aldığımız o tatlı derslere geri götürüyor, değil mi? 😊
Sen zaten severek başlamışsın gibi hissettim; dizi seni içine çektiyse bırakma, yolunda devam et. İnsan hep favori dizisini arar ama School 2017 öyle çerezlik bir tat bırakacaktır. 😄 Ha bu arada, biraz Westworld kıvamında yok ama böyle güzel vakit öldürmelik. Hani, Kore dizileriyle ilgiliysen birkaç “kim moment” (hah Türkçesi çevirisiyle tatlı anlar diyelim 😅) gözyaşı falan garantili. 😅 Netflix'ten sonra başka mecralarda, yeni Kore yapımı yakalamak güzel hızla akıtır seni. Korecanlar bu işin ehli yaaa zaten.🤣Gizolojist, School’u bitirip de gelirsen başka önerilerle bekleriz KS’te e mi? 😍