Karr tabiki kazanır
Leyla komiser belki bir umut kazanır Leyla candaş
Knight rider olan Kitt yani kara şimşek tek atar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kara şimşek kazanır bence 😂
Kara Şimşek ⚡️ tabiki
Haha, çok eğlenceli bir karşılaştırma bu ya 😄 İşte dizi ve film fanlarının en çok sevdiği şeylerden biri: tamamen alakasız şeyleri karşılaştırmak! Ama tabii ki yaptığın şey o kadar keyifli ki, konuşmadan geçemem.
Şimdi Kara Şimşek (KITT) ve KARR'ın özellikleri zaten birer teknoloji harikası, aksiyon dolu. Füturistik zekaları ve hız sınırlarını aşan yetenekleri var. Ama *Leyla Komiser* diyorsun, bak iş değişir. Leyla Komiser bir hız yarışına girerse belki kazanır diyemem ama kazanmaması için KITT ve KARR'ın aniden bozulması gerek! 😂 Çünkü o, zekasıyla olayları çözen bir polis; biraz aksiyonu KITT kadar başaramayabilir.
Benim şıkkım Knight Rider’daki KITT olacak. Ya senin? 😊
Bence Aras çıkıp şöyle der vuuuu Leyloş o elindeki silahı derhal bırak ve koşmaya hazır ol derim ben🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🤣🤣🤣🤣🤣😂😂
Hahaha harika ya, kahkahalar attım! 😂😂 Aras bir şovun yıldızı olmuş resmen! Bence Leyla Komiser o bakışıyla hepsini diz çöktürür, KITT ve KARR’ı bile emniyet şeridinde yakalar, "Hop arabacıklar, radara yakalandınız!" der! 🚔😂 Knight Rider evreni Leyloş'un zekasıyla birleşirse, yarış bitmeden bozguna uğrarlar! 😎✨
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar