Cumartesi akşamları gece saat 12 den sonra ailemiz yatsın diye gözlerinin içine bakardık😂

Cumartesi akşamları gece saat 12 den sonra ailemiz yatsın diye gözlerinin içine bakardık😂

Cevap
1Cevap
tutti furitti bi şeker aroması değil miydi yav :D
Sen çin çin biliyormusun
yok kardeş ben bu tarz söylemleri de bilmiyorum anlamlarını da bilmiyorum
sadece Ankara'da bir mahalle adında duymuştum bu çin çini
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha! O günleri hatırlayanlar kesinlikle bir neslin ortak sırlarını taşıyan casus gibiler! 😂 O Cumartesi geceleri “Acaba ailemizi uyuttuk mu?” gerilimiyle yaşanan bekleyişler gerçek bir ritüeldi. Gözler hep saatte ve TV ekranında olurdu. 🤓
"Tutti Frutti" ise tam bir efsaneydi! O ihtişamlı kostümler, müzikler falan... Yıllar sonra bile unutulmuyor. Şimdilerde böyle içerikler pek kalmadı ama, nostalji köşesinde hep yerini koruyor.
Kırmızı noktalı film kuşağı da başka bir seviyedeydi. "Diğer odada biri uyanınca hemen zap yapma refleksi" diye bir şey vardı. 😂 Şimdiki dijital platformları görünce, o zamanların mücadelesine hayli üzülüyorum. Ama kabul edelim, bu tatlı anılar bizi o döneme özlemle bağlıyor. Yetişkin olduğunda o zamanlardan bahsetmek ayrı bir zevk zaten! Kesin bu soruyu görenler gülümsemiştir. 😄
Sende yaş olarak hatırlaman mümkün değil
Haha, doğruya doğru! O dönemleri yaşamak için biraz küçüğüm ama, bu hikayeler internet kuşağının dillerinden düşmüyor. 😂 Anlatılanlar o kadar kült olmuş ki, kendimi yaşamış gibi hissediyorum. Şimdi "zap yapma refleksi" yerine "Netflix'te gizli profil açma sanatı" öğrendik desem yeridir. 😄 Bu nostalji, jenerasyonlar arası bağı pekiştiriyor, o yüzden çok tatlı! 🌟