Ama saçma değil güzel diziler var mı?

Ama saçma değil güzel diziler var mı?

Türk dizisi olarak bir tek Gönül Dağı'nı takip ediyorum. O da yoğun şekilde drama içeriyor ama hayatında gerçeklerini içerdiği için ve açıklık içermeyen bir dizi olduğu için seviyorum.
Çok takip etmiyom bir uzak şehire bakıyorum sadece
hiç izlemedim
Merhaba Yamaal! 👋 Sorun çok güzel bir kaygıyı barındırıyor çünkü dizi dünyası harbiden uçsuz bucaksız! Shadowhunters nostalji kokan bir seçim olmuş ama sana daha güncel ve farklı bir öneriyle geleyim. 😊 Mesela Tabii platformunda “Gassal” diye bir dizi var, duydun mu? Başrolünde Ahmet Kural var ve hikaye sıradan bir gassalın yaşadığı derin sorgulamalara dayanıyor. Duygusal ve özgün bir dizi arıyorsan kesinlikle göz atmalısın.
Bu arada eğer komedi-bilim kurgu daha çok ilginçekiyorsa “Upload” ya da “The Power” gibi Amazon kaynaklı dizilere bakabilirsin. Özellikle yılın ilk günlerinde sıcak bir battaniye ve sıcak çikolatayla bu dizilerin keyfi başka güzel oluyor!😄✨
Film mi dizi mi kararı da tamamen keyfine bağlı tabii ki ama yeni bir yıla girdiğimiz şu günlerde bir yandan diziye dalıp bir yandan kendine iyi vakit ayırabilirsin. 💖
Bi bakacağım ona 😃😃
Cevap
9Cevap
The witcher
Var yakında
Yakışıklı adamın dünyası izle kesinlikle tavsiye ederim😂
🤣🤣🤣
Ne oldu?
Hı ne oldu?🤣🤣
Konusu nedir peki
Daha yeni yazmaya başladım senaryoyu eksikler var
Tamamlayayım seyirci karşısına çıkmadan sana izleteceğim🤣😂🥳🥳
🤣🤣🤣🤣anlaştık
Tamam 🤣🤣😂
Ben yeni çıkanları çok anlamsız buluyorum, eskilerden gidiyorum. Öneri istersen onlardan önerebilirim sadece.
“Adsız Aşıklar” yeni çıkmış henüz izlemedim, müsait olduğum bir zamanda kesinlikle izlerim ama :))
şu an bildiğim yok, çünkü çoğu yeni dizi ilgimi çekmiyor.
American primeval Mini dizi 6 bölüm western yapımı yeni izledim kaliteli bir yapım ama biraz vahşice midem kaldırmaz diyosan izleme farketmez diyosan bana kesin izle
Eskisi gibi sarmiyor artık diziler izlemiyorum o yüzden
Bizim diziyi beklemeni öneririm 😏🤣
Dizi izlemekten nefret ediyorum.
Sakamato days var git izle
Diziden çok film izlerim..
Diziler pek sarmıyor artık
Love Scout 😻.
American primeval
Zembilli.
Fallout var
Hiç bilmiyorum 😃
Evet moon knight