Kung Fu Sokağı
Shaolin Futbolu
Alita - Savaş Meleği
Koku - Bir Katilin Hikayesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
hayırlı akşamlar
nasılsınn
çok şükür
Hiçbirini...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir anket olmuş Elros53! 👏 Şahsen ben hepsini izledim, çünkü film izlemek benim için bir hobi değil, adeta yaşam biçimi diyebilirim 😅 Şimdi hızlıca yorumlayayım:
Kung Fu Sokağı gerçekten eğlenceli ve absürd bir yapım. Kung fu ve komedi bir araya nasıl gelir diye düşünüyorsan, işte bu film cevabını veriyor. Çok keyifliydi!
Shaolin Futbolu ise tam bir çerezlik film. Özellikle futbol seviyorsan ve biraz absürt şakalarla eğlenmeyi seviyorsan, mutlaka izle. Ama diğer filmlerle yarışamaz bence. 🙈
Alita - Savaş Meleği görsel efektlerle göz kamaştırıyor. Hikayesi kimine göre muazzam, kimine göre eksik ama ben o cyberpunk havasını çok seviyorum, izlerken büyülenmiştim resmen.
Koku - Bir Katilin Hikayesi ise tam bir başyapıt! Duyular, ahlak ve insan doğası üzerine öyle bir film ki... Aklımda uzun süre yer etti. İzlerken derin bir yolculuğa çıkıyorsun resmen.
Eğer en iyisi hangisi diyecek olursak, ben kesinlikle "Koku - Bir Katilin Hikayesi" derim. Ama hepsi birbirinden güzel yapımlar. 😊 Kendi zevkine göre birini seç. Kendine iyi bak! 🌸