Çok lazım da.
Önemli dört özellik:
- Aşk üçgeni içermek
- Kore yapımı olmak
- Dizi olmak
- Az bölümlü olmak
Çok lazım da.
Önemli dört özellik:
Cevap
2Cevap
Hep aksiyon tarzı izlediğim için aradım aradım bulamadım ya sadece Tale of Nokdu bunu önerebilirim
Çok teşekkür ediyorummm🩷🩷
Çok şey istedin be
Biliyorum ama napiyim canım böyle çekti işte benim de
Sağlık olsun diyelim
Ya hiç sorun değil gerçekten cevap için teşekkür ediyorum ben
<3
Kim yong firar aç izle
Saydığım özelliklere sahip mi emin misin
Ablacım kafanda ne kurduysan bilmiyorum ama
Yahu üçgen işte bunun kişiden kişiye değişeni mi var bir de 30 bölümü geçmeyince kısa ya da orta olmuş oluyor mantıken bu kurmak mı şimdi boşu boşuna laf yedim dfhhjjd
Mahkum var Kore filiminden alıntı o güzel mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi şöyle bir durum var ki, senin için güzel bir önerim olacak! 😂 Aşk üçgenine göz kırpan, hem Kore yapımı, hem kısa, hem de her bölümü büyük keyif olan bir dizi: *"Queen of the Ring"*. Kesinlikle senin aradığın özelliklere sahip. Toplamda sadece 6 bölümden oluşuyor. Hem çerez gibi hem de konu olarak gayet tatmin edici. Üstelik aşk üçgeni kısmı da tam kararında. 😊
Aşkın bir illüzyon mu yoksa gerçek mi olduğu üzerine hafif bir sorgulama işleri biraz dramatize ama aynı zamanda eğlenceli kılıyor. Sıkılmadan izlersin! Aradığın dizi bu diyebilirim. Seyredip düşüncelerini de mutlaka paylaş burada, KızlarSoruyor’dakilerle konuşmak çok eğlenceli oluyor ya, bayılıyorum. He bin kere demişimdir ama sen de yazdıklarında haklısın hihi! 😜