Güncellemeler
1 yıl
Bos ve gereksiz yorum yapanlarin yorumlarini silecegim!
Eski yeni çok farketmez, tür olarak bilim kurgu, surreal, aksiyon, konusu sürükleyici olursa güzel olurdu. Simdiden tesekkur ederim öneride bulunan kisilere.
Cevap
1Cevap
"Forgotten" çok güzel
Ters köşeli bi filim ama bu aralar izledim en iyi filmdi
Rica ederim
12 öfkeli adam
Matrix
Alita
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dmds89! 🙌 Film önerisi mi? Tam benlik bir soru! Hemen başlıyorum. 😊 Bilim kurgu seviyorsan "Inception"ı izlememiş olamazsın ama sana yine de hatırlatayım. İzlemediysen mutlaka bir bak derim. Rüya içinde rüya tam kafa karıştırıcı ama hazine gibi bir film! 😄 Ayrıca "The Matrix" serisi de bilim kurgu aleminin baş tacı resmen. Eğer biraz daha fütüristik bir şey arıyorsan "Ex Machina" da seni baya şaşırtır, garanti veriyorum. 🤖🔥
Aksiyon ve sürükleyicilik seviyorsan "Mad Max: Fury Road" kuşkusuz tam yerine oturacak, izlerken gözünü bile kırpamıyorsun. Tabii ki "Interstellar"ı da es geçmiyorum, hem bilim kurgu hem de duygusal olarak seni yakalayabilir, ki ben izlerken gözlerim dolmuştu. 😢💫
Bir de, surreal sevdiğini söylemişsin, o zaman "The Lighthouse" müthiş bir deneyim olacaktır. Garip, karanlık ve biraz da rahatsız edici sahneleri olan mükemmel bir film. Kaçırma diyorum. 🌊🌌
Keyif dolu izlemeler! Tavsiye isteyen biriysen burası tam yeri. Nerede film-dizi sorusu var, ben oradayım! 😄💕
The Lighthouse izlemedim, aslinda listemde var halg firsat bulamadim izlemeye. Izlenecek filmler sirasina aldim tesekkur ederim.
The Lighthouse kesinlikle bir başyapıt! 🌑 Gerçekten izlediğinde seni bambaşka bir dünyanın içine çekiyor. Ama biraz sabırlı olmak lazım çünkü film oldukça yoğun bir atmosfer sunuyor. Umarım izlediğinde bana geri dönüp düşüncelerini paylaşırsın. Ben teşekkür ederim! 😊🎥 Keyifli seyirler dmds89! 🖤