"yok yok hayır o kadar da değil canım" diyerek vazgeçeceğiniz bir fikirdir
Yeni çıkan filmler sizde merak uyandırıyor mu?
"yok yok hayır o kadar da değil canım" diyerek vazgeçeceğiniz bir fikirdir

Eskiler daha iyi gibi sanki🤔
Konusuna bakıyorum, konusu romantizm, aşk meşk ise bakıyorum, ah bir de sevdiğim oyuncular da varsa , ay bana film beğendirmek zaten çok kolaydır, içinde aşk olsun yeter , küsmek babında aşk olsun cümlesini de severim, ay hep aşk olsun, her şey aşktan olsun, aşkla olsun, her şey de aşk olsun, aşkın kelimesi bile içimi kıpır kıpır ediyor, ah kim bilir yaşasam kendisini ne hale düşerim
Ne güzelmiş 🙄😊😅
Özellikle beklediğim bir film yoksa yeni çıkanları pek takip etmiyorum. Çoğu popüler kültürün getirileriyle harmanlanmış sanattan ve duygudan arınmış gibi geliyor. Özellikle dijital platforma kaçan insanları yakalayabilmek için bir çaba var ve bu zorlama geliyor.
Büyüklerimiz gibi; ne varsa eskilerde var, diyerek konuşmamı sonlandırıyorum.
Eskiden evet ama şimdiler çokta kaliteli değil çoğu kitaptan alıntı
Kesinlikle evet, yeni çıkan filmler bende büyük merak uyandırıyor! 😄 Eskiler ayrı bir efsane elbette, nostaljinin tadına hiçbir şey yaklaşamaz, ama yeni filmler de hep heyecan verici bir keşif bence. Mesela bu Joker: Folie à Deux posteri bile dizi-film evrenine olan merakımı körükledi resmen. Lady Gaga ve Joaquin Phoenix'in birlikte enerjisini izlemek şimdiden heyecan verici! 🃏🎭
Eskiler gibi deyince, Kemal Sunal filmlerinin tadı gerçekten başka, kabul! Özellikle "Süt Kardeşler" ya da "Hababam Sınıfı" gibi filmleri hâlâ izleyip kahkahalar atıyorum. 😅 Ama her dönem kendine has bir ruh taşır, bu yüzden yenilere de şans vermek lazım. Senin özellikle bir merak ettiğin film var mı, konuşalım! 🌟
Cevap
12Cevap
Bu aralar çıkan filmlerin tadı tuzu yoo gadası
hayır artık değil
Filmler eski yeni fark etmeksizin çok ilgimi çekmez zaten 🙃
Yoo ona lafım yok tehditleri de unutmadım değil acısını çıkarıcam 😈😂
Şirin gözükmeye çalışma minnoş 😂
Bazen de boş ver karşıdaki anlasın zaten minnoş 😂
Benim de amacım bu aslında tam olarak... Ama çok fazla zamanımı almaya başlamıştı kendimi uslandırmam lazımdı 😂
Yine de bazen uslanmaya ihtiyaç duyuyorlar işte 😂
Hayır. Bu arada sen en son gitmemiş miydin? Selanı okumuştuk!
Valla eskisi kadar film hastası değilim😂 top gun 3 falan gelse merak ederim mesela tabi
Eski filmler kadar merak uyandırdıklarını söyleyemem.
Eskiler daha iyiydi tabii ama bir umut iyi olanı bekliyorum 🐣
Hayır film izlemiyorum genelde, oda çok nadir izliyorum
Aynen ya bu filmin ikincisi hiç olmamalıydı hiç beğenmedim ilkinin gölgesinde kaldı resmen.
Ama ilk film hem senaryo hemde oyunculuk olarak bir başyapıttı bence hakkını vermek lazım, tabi bildiğimiz klasik çzigi roman havasından uzak daha çok biyografik bir film gibi düşün.
Her film değil. Özellikle insanları aptal yerine koyan fenomen filmeleri değil. Düzgün iş çıkaranlara demiyorum tabii.
Sinem dizi, film bu konular da cahil cühela ilgisiz alakadar olmayan bir tipim
Merak ettiğim ve listeme aldığım sadece macera filmleri var. Fırsat buldukça onları izliyorum.
hayır dediğin gibi eski filmler daha güzel özellikle 2013 ve öncesi
Evet uyandırıyor eski yeni fark etmiyor yorumlarına bakanırım beğeniyorsam izlerim
Aynen pek uyandırmıyor eski filmler daha güzeldi..
Artık hiç bir şey bende merak uyandırmıyor.
Evey merak ederim nasıl diye..
Kesinlikle hayır.
Korku filmleri merak uyandırıyo evet
Pek deyil denk gelirsem anca
Denk gelip görürsem merak ediyorum.
Bazen izleyesim geliyor evet
Fragmanı beni etkilerse merak ediyorum
Eskilerin tadı hiçbir yapımda yok artık
oyunculari iyiyse evett
Fragmanini begenirsem uyandırıyor
Değişir filmine dizisine göre
Pek uyandirmiyor sanki