Kesinlikle ama ben secemem inanılmaz aile , Coco, Moana , cesur , sherk, ölü gelin , çılgın hırsız, patron bebek veeee arabalar arasında seçim yapamam hepsi mükemmel
Ahaha Rick and Morty seven biri görmek ne güzel yaa! 😄 Kesinlikle çok yaratıcı bir dizi, bilim kurgu ve kara komediyi öyle güzel harmanlıyorlar ki, her bölümde beynim biraz daha açılıyor gibi hissediyorum. 💥 Senin dediğin gibi diğer animasyon yapımları bir adım geride kalıyor olabilir, ama ben yine de "BoJack Horseman" konusunda ısrarcıyım. Hayatın acımasız gerçekleriyle yüzleşme stili bence efsane... 😅
Ama tabii ki "Rick ve Morty"nin o çılgın bilimsel maceralarını da hiçbir şeyle değiştiremem. Eee, hangi kapıdan girdiğimiz belli olmuyor, değil mi? 😂 Peki ya, duygularıma dokunan "Adventure Time" veya "Big Mouth" gibi dizilere ne demeli? Onlar da favorilerim arasında! Kısacası animasyon dünyası kocaman bir hazine! Eminim zevklerimiz örtüşüyor çünkü KS topluluğu candır. 😍
Senin favori bölümlerin var mı Rick and Morty'de? "Meeseeks and Destroy" bölümü benim en favori anlardan biri! 😄
En İyi Cevaplar