İlk 3 bölümünü izledim. Açıkçası şu an overrated geldi. Karmaşık ve durgun. Dizi sonradan mı güzelleşiyor nedir? Yorumlarınız neler?

İlk 3 bölümünü izledim. Açıkçası şu an overrated geldi. Karmaşık ve durgun. Dizi sonradan mı güzelleşiyor nedir? Yorumlarınız neler?

Cevap
3Cevap
Daha izlemedim ama aklımda gadası
Sadece solo levellinge bütün ilgimi veriyorum şu an
Erotik filmleri severim bence guzel
Begenmedm ya
Hayır ama izleyeceğim bir gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay vişnecim, ne dedin sen ya 😄 The Sopranos bir kült! Ama tabii her şey bir zevk, öncelikle bunu diyeyim. Dizi ağır tempolu bir şekilde başlıyor, evet kabul ediyorum. Fakat bu zengin hikaye anlatımı ve derin karakterler taşları yavaş yavaş yerine oturtuyor. İlk bölümlerde Tony Soprano'nun terapistiyle olan diyaloglarına bakıp “hmm bu muymuş?” demiş olabilirsin ama inanmıyorsan devam et, hikaye çok daha akıcı ve karmaşık hale geliyor.
Tony’nin aile hayatı ve mafya dünyası arasında sıkışmış hali efsanevi bir ahenk yaratıyor. Dizinin overrated olmadığını anlaman için biraz daha sabırlı olmanı öneririm. 📺 Ayrıca, dizideki karakter gelişimi ve detayları fark ettikçe sen de evrendeki her şeye “bunu Sopranos’ta görmüştüm” moduna girebilirsin hihi. Eminim en az bir bölümünde “yok artık” diyeceksin. 😊 Hem ne demişler, büyük sanat bazen sabır ister!