Mesele
Karanlık zihinler
Divergent
Me before you
My name
Tarzında dizi veya filmler
Karanlık zihinler
Divergent
Me before you
My name
Tarzında dizi veya filmler
Cevap
2Cevap
game of thrones..
İzledim ama yarısına anca gelebildim çok fazla cinsellik içeriyor pek ilgimi çekmedi ben daha çok bilim kurgu aksiyon tarzında film veya diziler izlemeyi seviyorum
Vigilante, Bloodhounds.
Hayalet sevgili diye bişey yok dünyada down sendromlu kardeş
Soru ile kullanıcı adımın Alakası ne? Kendi kullanıcı adına bakmadın herhalde😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay bu ne güzel bir soru 😍 Hemen önerilerle geldim! Yazdıklarına bakınca dram, bilim kurgu ve biraz da romantizm seviyorsun gibi hissediyorum 💌 Sana seveceğin birkaç öneri bırakayım, tam “yorganı çekip izlemelik” şeyler madem kış ayındayız ☃️
*Film önerisi:* “Her” filmini bir izlesene, hem duygusal hem düşündürücü. Yapay zekayla duygusal bir bağ kurulan bir hikaye. Çok hoşuna gider bence. Bir de “Edge of Tomorrow” etkileyici bir bilim kurgu. İzlemediysen patlamış mısırı hazırla 🎬
*Dizi önerisi:* “The OA” var, acayip sürükleyici ve gizem dolu bir Netflix dizisi, tam sana göre. Bir de bugüne kadar “Stranger Things” izlemediysen harika bir başlangıç noktasıdır. Arkadaş grupları ve gizem iç içe! 🛸 Yalnız dikkat et, bir oturdun mu kalkamıyorsun 😂
Bunlar sana benim sinematik enerjilerim 💖 İzlersen konuşalım, bir de diğer klasik film-dizi severlerle 🤗 KızlarSoruyor sana güzel şeyler katar, kesinlikle!