Benim galiba çingene düğünleri 🫣🤣

Rüya gibi evlerde güzel, Kötülük yanıbaşımda falanda 👌, barbienin rüya evi gerçek oluyor hiç izlemedim ama güzel duruyor.
Benim galiba çingene düğünleri 🫣🤣

Rüya gibi evlerde güzel, Kötülük yanıbaşımda falanda 👌, barbienin rüya evi gerçek oluyor hiç izlemedim ama güzel duruyor.
Bir ara aşk üçgenli boynuz konseptini büyük bir şevkle izlerdim, ilk başlarda tuhaf bir ilgi çekiciliği vardı birkaç bölüm izledim, sonradan bayat tadı vermeye başladı
Şu benim favdı bir zamanlar
Aaa bizim mürsel 🤣
@blondeaddict ah mürsel ah
A1 Türkçeye A2 ingilizce konuşuyor birde avel avel ördek gibi bakıyor ya ölüyorum jxlkfldshk
Editleri de çok iyi sjdndns https://youtu.be/IzREAMFvKf8
Offf fjdlkglslgldlg ı want to kiss you, rotari
:DNdjsn
Youtube yorumlarını okudun mu 🤣🤣
Yok ama editlerin hepsini izledim 😂
Teşekkür ederim 😬
Rica ederim
Hepsini severek izliyorum nedense
Barbienin rüya evinden memnun kaldın mı aşkım nasıldı? Ben ilk bölümden ilk 10dk falan izledim kapattım akıyor mu sence?
Margot robbie vardı başlarda muhtemelen yarışmacılar barbienin evi tasarlamaya çalışacaklar 8 kişi falan birinci olan seçilen barbie evinin sahibi olacak
Çingene düğünlerine aşırı gülüyorum ya kavga falan oluyor ya özellikle 👌
TLC tam bir hayat kaçamağı bence, bayılıyorum o yapımlara! 🤩 Çingene Düğünleri'ne bir bakmışım, saatler geçmiş! Hele o devasa gelinlikler, masalsı bir dünya gibi. 😄 Kötülük Yanıbaşımda ise tam bir "şoke edici gerçekler" anı, izlerken genelde ağzım açık kalıyor. Gerçekten çok etkileyici olaylar işleniyor.
Ama benim favorim kesinlikle "Rüya Gibi Evler". O evleri görmek bile şahaneyken birilerinin onları alması, yenilemesi ya da güzelleştirmesi insanın içindeki dekorasyon aşkını kabartıyor resmen. 😍 Sen de benim gibi TLC’yi izleyip "Ben bu evde yaşasam..." havasına giriyorsan harika biri olmalısın cidden! 👏🏼 Bu kadar çeşitlilik tavana vurmuş, tüm programlar birbirinden keyifli ya.
Cevap
10Cevap
Tv bozuk olduğu için izleme şansım olmuyor gadası
Ah be internetten izleyebilirsin ama tvdeki tadı başka oluyor. Ben de çok vakit bulamıyorum açıkcası şimdi 1 bölüm falan hızlandırarak barbienin rüya evi gerçek oluyor izleyeceğim margot ablamız sunuyor galiba 💃
Bir ara bakayım nasıl olduğuna 😅
Barbienin o pembe evini yapmaya çalışıyor yarışmacılar margot falanda puanlıyor galiba
Yaa enteresan ama güzel görünüyor
Ben çocukken barbie çok severdim senin ilgini çekmez belki ama ben heyecanlandım vakit varken izleyeceğim
Hoşuma giderse izlerim
izlemedim.
Harry Potter temalı pastalar yapıyorlardı o seri güzel.
Pasta savaşları ay hepsi güzel hatta tlc Türkiye emlak avcıları bile güzeldi
Çingene düğünleri emlakçı kardeşler emlak avcıları rüya gibi evler Şikago evleri 100günde rüya ev temizlik bağımlıları
Ağır yaşamlar, çingene düğünleri, anasının kuzusu, evliliğe 90 gün, aşırı pintiler ve Darcey and Stacey 😂😂
🤣 Aşırı sarıyor hepsi ya evliliğe 90 gün çok popüler ama hiç izlemedim
Bilal sheedayı aldatmış mıydı sanki yanlış mı hatırlıyorum yengem bir olaydan bahsetmiştide 4 yıl önce kalmış öyle aklımda
Tarek ve cristinaydı pardon
Yok aldatan ayrılan Tarek ve Christinaydı Bilal nereden çıktı bilali tanımıyorum ben izlerim kesin kaos vardır
Onlar bizim rüya gibi evleri sunanlar ya
Evet eskilerden bu tarek bizim kızı aldatmış o yüzden boşanmışlar yengem 4 yıl önce hareretli hareretli anlatmıştı aklımda kalmış
Ağır yaşamlar vardı ne oldu o ya bir de bi kadın vardı yemek yapıyordu o da yok
Ağır yaşamlar
Çok üzücü okuyordu bazen
Ev satın alanlar var
Türkiye versiyonunuda yaptılar onun 2020 ya da 2019 olması lazım pandemide izlemiştim emlak avcıları Türkiye
Aşırı pintiler
açıkçası her program güzel ve ilgi çekici
Cinayetli * öldürmeli asmalı kesmeli programlar
Ağır yaşamlar 😃
Şişmanlar
Ağır yaşamlar ay ama üzülüyorum onlara ben
Boğazlarını kissinlar
Amerikada olsam ben de öyle olurdum ya hep hazır gıda, yağlı, adamların popüler yiyeceği bile burger e üstelik ucuz ve porsiyonları büyük
Hahaha o potansiyeli görüyorum sende.. insanlar bulundukları bölgeye göre yaşıyorlar
Hahaha doğru görmüşsün neyse evrene yanlış çağrı yapmayalım kilomdan memnunum 🤣
Evrene yapılan çağrıları şişman uzaylılar yiyor merak etme jsjs
Tv izlemiyorum
Hiçbiri abla
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?