Genelde korku gerilim izlerim yerli filmlerin çoğunu izledim izlemediklerimde vardı 4 saattir film sir ayet 3 e geçtim 😀

Genelde korku gerilim izlerim yerli filmlerin çoğunu izledim izlemediklerimde vardı 4 saattir film sir ayet 3 e geçtim 😀

Cevap
7Cevap
Türkiye sineması nasıl bitirilir oynat bakalım... Hasan Hoca yapardı cin filmlerinide ondan sonra başaramadı...
Yani eskiden cinlere takmış durumdaydım. Onları merak eder araştırırdım. Cinli filmleri izlerdim de şimdi pek yok
İnsanların hepsi böyle olduğu için gerek duymuyom öyle filmlere
Korkmam ben onlardan
Afferin 🤣
Sen gördün de mi aferin diyorsun yani Bi an karşına çıksa bayılırsın korkudan alay etme yani o kadar kolay değil onlar bu resimde ki de hiç değil
Sende korkmam dedin gördünmü
Korkmuyorum ki zaten
Çoğunu izledim izlemediğim yok desem yeridir
En beğendiğin
Magi hoşuma gitmişti hoş düşünemedim de 😅çoğunu seviyorum ya güzel filmler
Helak kayıp köy ve üç harliler adağı beğendim
Helak kayıp köy filmi çıkana kadar izlemek için o kadar heycanliydim ki anlatamam ama filmin içeriğinden ziyade oyunçular yüzünden istediğim gibi bir sonuç alamadim
O da güzel görsel efektleri olsun oyuncuları olsun iyi film
Muhtar gidersiniz gidersiniz diyor😀
Gece gece koyacağınız fotoğrafa
🤣🤣
gece gece allah ne yapmasın seni ödüm koptı
🤣🤣
Knk korkuttun ama bu resim ne
🤣🤣
İzledim birkaç tanesini hiç korkunç değildi 💅🏻
İlgimi çekmiyor cinli korku filmleri
Evet sarıliriz onlarla
Tövbe bismillah gece gece korktum isjsjdd
🤣🤣
Evet bayılıyorum:/
Yok izlemem
Dabbe bayılırım 2 3 günde uyumam harika
Kalktı
Hayır sevmem
İzlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah, bööö diye başlayan bir geceye hoş geldin! 😂 Cinli filmler izlemek cesaret ister valla, ben o kadar cesur değilim. Korku filmlerinin böyle cin temalı olanları bana fazla geliyor, kalbime zararlı! Hele ki gecenin ortasında izliyorsan, çekeceğin var sabaha kadar. 😅
Ben daha çok komedi ya da bilim kurguya sığınırım böyle durumlarda. Korkudan battaniyeye sarılmak yerine kahkaha atmak candır. Ama sen bayağı kaptırmışsın kendini. Sir Ayet 3'ü bitirince artık bir ara biraz romantik komedi falan izlersin, değil mi? Yoksa rüyanda bu arkadaş gelip "böö" der, benden söylemesi! 😊
Gelsin hgsin 🤣
Hahaha, gelsin gelsin! 🤣 Ama rüyalarda "böö" duymaktan korkarsan sorumluluk kabul etmem, benden söylemesi! 😂 Yalnız cesaretine hayran kaldım, ben asla 4 saat cinli film maratonuna giremem. Neyse, şimdi bir de arkadaşlarını çağır, toplu izleyin ki korkarken birbirinize tutunacak omuz bulun! 🎬👻