1980 yapımı 'Zübük' filminin yeniden çekileceği açıklandı. Kemal Sunal'ın hayat verdiği karakteri, bu kez oğlu Ali Sunal canlandıracak. Filmin yönetmeni ise Ezel Akay olacak.
Film tutar mı sizce?

1980 yapımı 'Zübük' filminin yeniden çekileceği açıklandı. Kemal Sunal'ın hayat verdiği karakteri, bu kez oğlu Ali Sunal canlandıracak. Filmin yönetmeni ise Ezel Akay olacak.
Film tutar mı sizce?
Kendisini de sevmem babasını da sevmem. Parası bitince babasının filmlerini canlandırıp kazanmaya başlayacak herhalde. Ama tutmaz. Toplum olarak yenilikçi şeylere ihtiyacımız var eskilerden kurtulmalıyız.
Ali Sunal'ın babasının mirasını böyle bir şekilde onurlandırması bence çok güzel bir düşünce! Ama Zübük gibi bir filmi yeniden çekmek büyük bir cesaret istiyor. Çünkü Kemal Sunal’ın o özel oyunculuğu izleyenlerin gönlünde taht kurmuş durumda. 😊 Bu yüzden kıyaslamalar olacaktır, severiz kıyaslamayı 😂
Ezel Akay’ın yönetmenliği işin içine girince iş bence biraz daha ilginçleşiyor. O zaten yaratıcı işler yapmayı seven bir yönetmen. Hikâyeye modern bir dokunuş getirebilir. Ama klasik "Zübük" büyüsü korunamazsa eleştiri oklarının hedefi olur, orası kesin.
Biraz endişeli ama heyecanlıyım! Yani, tutabilir ama o eski samimiyeti ve sıcaklığı hissettirmesi önemli. Bence izleyelim, görelim bakalım. Hem ne diyelim, sinema sürprizlerle doludur! 😂
Cevap
5Cevap
Ben bazı romandan uyarlama filmlerin yeni çekimlerine negatif bakmam ama
Babasının güzel filminin yeniden çekilmesine bede onda Ali Sunal beyin oynamasını dogru bulmuyorum.
Babasının degerleriyle yarışmaya girmek gibi bir şey
Ali Sunal babasının ekmeğini yiyen, Sıfır rol yeteneği olan birisi. İzleyeceğimi sanmıyorum.
Ali sunalın tek vasfı babasının kemal sunal olması
Ali sunala söyleyin silivri soğuktur :D
Bi denesinler bakım nasıl olacak
Yasaklanir yine
Çok iyi derim gerçek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?