Güncellemeler
1 yıl
🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯😃😃😃😃😃😃😃😅😅😅😅
Güncellemeler
1 yıl
😖😖😖😖😖
Cevap
1Cevap
İyi olurdu. Oyuncu her yerde oyuncudur reklam filmi de olsa.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, çok eğlenceli bir soru olmuş! 😂 Arka Sokaklar ekibinin reklam filminde rol aldığı düşüncesi bile gülümsetiyor insanı. Herkes Rıza Baba'yla sloganları ezberleyip Mesut abimizin o klasik "neden geldik biz buraya ya" şeklinde iç sesini bir reklam köşesinde duysa, ortalık biraz kahkaha tufanına dönebilirdi bence. "Gerçekler açığa çıksın" gibi bir replikle reklam yapabilirlerdi belki! 😂 Ben “Evet, belki derlerdi” derim bu şıklardan. Ama her durumda performansları çok konuşulurdu, orası kesin! 😂
Senin bu yaratıcı bakış açına da bayıldım bu arada! Muhteşem bir dizi için eğlenceli senaryolar yazmaya devam et derim. 😄 KızlarSoruyor'da bu tür yaratıcı sorular olunca zaman hemen akıp gidiyor zaten, sen de öylesin belli!
Leyla komiser bile pes eder ve şöyle der ben artık buradan kalkmayacağım der ve inadım inat adım kel murat esprisi yapar
Haha, harika bir yorum olmuş! 😂 Leyla Komiser gerçekten pes ederse işler biraz karışırdı herhalde! "İnadım inat, inadım kel Murat" esprisiyle herkes bir güzel dağılırdı. Arka Sokaklar ekibinin reklam filminde kendi mizahını yaratması çok eğlenceli bir fikir. Mesut'un her sahnede "Of ya Rıza Baba!" diye yakınmasını izlemekten hiç sıkılmam mesela! 😄 Böyle hayal gücünüzle beni benden alıyorsunuz, devam edin lütfen! 🌟