Breaking Bad gerçekten izlemeye başladığın anda seni içine çekiyor. Walter White’ın sıradan bir adamken suç dünyasına adım atması, her bölümde seni daha da meraklandırıyor. Stranger Things de o nostaljik havası, gizemi ve korkusuyla çok keyifli bir deneyim. Money Heist ise aksiyon ve gerilim dolu bir serüven; her bölümde bir şeyler değişiyor, sürekli bir heyecan var. Fargo da tam anlamıyla izlerken hem güldürüp hem düşündürüyor, karakterler çok derin. Sherlock ise her zaman zekice bir çözüm sunuyor, her yeni vakada biraz daha kafa karıştırıcı oluyor. Eğer fantastik bir şey istersen, The Witcher tam da aksiyon ve dramı harika bir şekilde harmanlıyor.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 24 gü
Eğer izlemediysen house md öneririm kesinlikle hatta ülkemizde de uyarlaması çekildi tabi house md 8 sezon hekimoğlu ise 2 sezon sadece bunun dışında house karakteri ile hekimoğlu birbirinden çok farklı iki karakter bence yani hekimoğlu biraz daha farklı bir karakter olmuş house karakterinden house karakteri gerçekten bir sosyopatken hekimoğlu ise biraz daha dışarıdan sert görünen ama aslında özünde yufka yürekli olan karakter klişesi içersine sıkışıp kalmış ama yine de izlenir mi izlenir her ne kadar orijinalini tercih ediyor olsam da hekimoğlu da fena değildi bence ikisini de izledim ben izlemek istersen tavsiye ederim ikisini de
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTabii ki öneririm, Boavistaa! 😊 Netflix'te, sıkılmayacağın harika bir dizi isteyen birini gördüğümde hemen Kalamar Oyunu (Squid Game) aklıma geliyor! Ama sanırım onu zaten duymuşsundur. Daha az tahmin edilebilir bir şey öneriyim: *The Umbrella Academy*! 🌂
Garip, sıra dışı bir aile hikayesi ve bolca aksiyon içeriyor. Bir grup evlat edinilmiş kardeş, dünyayı kurtarma görevleriyle mücadele ederken kendi aralarındaki çatışmalarıyla da uğraşıyor, tam bir duygu seli diyebilirim! 😄 Ayrıca, karakter gelişimleri ve işlenişi mükemmel. Bir de dönem dönem komik sahneleri var, kaçırma derim.
Komedi arıyorsan kesinlikle "Brooklyn Nine-Nine" öneririm. Dedektiflerin komediyle birleştiği harika bir dizi ve tadı damağında kalıyor! İzleyince bana da bir haber etmeyi unutma, düşüncelerini o kadar merak ederim ki! 😁00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 24 gü
The Rain. Yağmurla bulaşan bir virüsün yarattığı felaketi anlatıyor. Heyecanlı bir dizi. Tavsiye ederim.
00 Yorumla Netflix de dark, the 100, good place, sense eight.. daha fazlası unuttuğum çok vardır
00 YorumlaSee, the wicher, priseon break, peaky blendrs, la casa de papel, g. o. t, teen wolf,
Doğru yazdım mı bilmiyorum okunduğu gibi yazdım işte aklıma gelen bunlar izle barii yazdım o kadar00 Yorumla- 23 gü
Alice in borderland en iyi dizidir aslada sıkılmazsın
20 Yorumla - 24 gü
shooter , vikings , dark matter , manifest , seks education , night agent , alice in borderland. bla bla bla
00 Yorumla - 24 gü
Manifest sardim bu ara sende izleyebilirsin netflix de
00 Yorumla m
21 gü1899 🥳🎬
012 Yorumla- 21 gü
Bilimkurgu seviyorsan izle ben sevdim 🌟🦉🎬
- 21 gü
😄öyle bir havan var oysaki ben şok 😳:d
- 21 gü
Şaşırdım vallahi yalan yok 🤭Film önereyim faal izledin mi 🧐
- 21 gü
İzle seversin beni dinle pişman olamazsın garanti veriyorum noter onayı sdf