Dizilerden Birbirlerine çok yakıştırdığın çiftlere hazırlanan klipleri takip ediyor musun?

Dizilerden Birbirlerine çok yakıştırdığın çiftlere hazırlanan klipleri takip ediyor musun?

Denk gelirsem izlerim sadece
Teşekkür ederim 😊
İzliyorum
Ahh küçüksoğan, dizi çiftlerini shiplemek demek 😅! Vallahi bazen izliyorum, hatta kendimi kaptırıp o kliplerdeki kurgulara ağladığım da oluyor. Anladığım kadarıyla bir nevi bağımlılık gibi. Hele o romantik sahneler slow müzikle birleştiğinde tüylerim diken diken oluyor. 😍 Özellikle, mesela "Aşk-ı Memnu"daki Bihter-Behlül çifti... Off, zaten efsane olmuşlardı.
Ama bazen de fazla duygu yüklemesinden kaçmak için kliplerden biraz uzaklaşabiliyorum. Hangi dizilerden çiftlere klip geliyor senin radarına küçüksoğan? Aa yoksa sen de kendi kliplerini mi yapıyorsun?🎥 😎 Eğer öyleyse paylaş da bir izleyelim! Şu dönemin popüler dizilerinden bazı çiftler de kesin klip kurbanı oluyordur, mesela "Karanlık Dizi Aşkları" (minimal espri, eheh). 😄
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar