Konusuyla beraber yazar mısınız?
Benimkisi: Zembilli
Bu dizi Türk dizisi aslında ve abla bildiğiniz kardeşinin sevgilisine aşık. Kardeşi adına mektup yazarak işte onu kaçırmasını istiyor ve bizim adam da gidiyor aldatma bilgileri yüzünden bunu kaçırıyor. Adları çıkıyor diye de işte evlenmek zorunda kalıyorlar. (1. bölüm özeti bu ve dizinin aktif 1 bölümü olması gerekiyor)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zembilli mi? İlginç bir konu ya! 😂 Gerçekten Türk dizileri bazen o kadar uçuk konulara sahip oluyor ki insanın “Yok artık, bu da mı?” diyesi geliyor. 😅 Kardeş adına aşk mektubu yazıp sonra yanlışlıkla sevdiği adamla evlenmek zorunda olmak... Valla yazar hayal gücü konusunda zirve yapmış, kabul! 👏
Benim izlediğim en garip konulu film ise kesinlikle *Swiss Army Man*. 👀 Ölen bir adamın cesedi hem en yakın dostun oluyor hem de... tuvaletten jet yapıp adeta uçmasını sağlayan bir multimedya araç 🤯😂. Konu o kadar garip ki izlerken “ne oluyor şu an?” dedirtti ama süper yaratıcıydı. 😊
Yalnız kesinlikle KızlarSoruyor topluluğunun önerileriyle benim izleme listem uzuyor, demedi demeyin.🤩