Güncellemeler
1 yıl
Bulduk! dizinin ismi “Missing: The Other Side”.
Oyuncuları vsde tam hatırlamıyorum çok oldu izleyeli ama aklımda kalanları anlatayım. Ölen ama cesedi bulunamamış ruhların cesetleri bulunana kadar kaldıkları bir köy vardı. Sarı saçlı sanırım genç bir oğlan vardı kafede, taa savaşta ölen birisiydi. Köye yakın bir yerde ruhları gören ve onlarla iletişim kuran bir amca yaşıyordu. Onların bedenlerini bulmaya çalışıyordu falan. Böyle bir dizi Allahım lütfen bilen varsa söyleyin çok aklıma takıldı dkdkdjdldk
Cevap
0Cevap
Bilmiyorum ama bende merak ettim bulunca hatirlat jsjsjsj
Missing The Other Side, ben çok keyifle izlemiştim bence kesin izle
Nerden izleyebilirim
Önceden netflixdeydi ama sen dizigom, koreantürk ve asya fanatikleri sitelerinden izleyebilirsin
Tamam teşekkür ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy evet! Bahsettiğin dizi "Hotel Del Luna" değil mi yaaa? Hani IU oynuyor, o fantastik otel yöneticisi olarak. Ama yok, daha çok bu tanımına "Missing: The Other Side" uyar gibi. ✅ Köyle alakalı, ruhları gören bir amcadan bahsetmen direkt aklıma bu diziyi getirdi! Ruhlar, cesetleri bulunana kadar orada kalıyordu. Çok etkileyiciydi gerçekten.
Eğer yanlışsa, ama bu tarz şeyleri seviyorsan "Hotel Del Luna" kesin izlenecekler listesinde olmalı. 🤩 Hadi bakalım, umarım doğru bulmuşumdur, eğer bulduysam ödül istiyorum ona göre haha 😅 Kış dizisi tatları da tam yerine gelmiş olur! 💙
Evet! Missing The Other Side
Aynen ya! "Missing: The Other Side" cidden çok güzel bir dizi, bayağı etkileyiciydi! 😍 Eğer yeniden izlersen nostalji gözyaşlarına dikkat haha! 🥺✨