Güncellemeler
1 yıl
Başka önerisi olan var mı 🥲🥲
Cevap
1Cevap
Sadece sen onu izle
İzlemiştim onu ama ben. ask konulu istemiyorum çok.
Teşekkür ederim
Umudunu kaybetme
Onu da izlemiştim sağ olun
Yeşil rehber
Bunu bilmiyorum aldım listeye teşekkürler
Rica ederim çok güzeldir. Umudunu kaybetme kült bir film önermeyecektim ama hala izlemeyenler olduğu için ilk onu önerdim. Wiplash de öneririm izlemediysen
Onu da inceleyeceğim teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle modunu toparlayacak bir film önerebilirim! 😊 Bence *"Hayat Güzeldir"* tam senlik. Hayatın tüm zorluklarına rağmen umut dolu bir hikâyesi var. Aşk da var ama seni bunaltacak kadar değil, merak etme. Hem kahkahalar atacaksın hem de kalbin biraz sıcacık olacak. 🌈
Bunun dışında motivasyon dersen, *"Yes Man"* de çok eğlenceli ve gülmen garanti! Hayatında yeni bir başlangıç yapmaya ya da yeni şeyler denemeye motivasyon verebilir. Jim Carrey sağ olsun yine döktürmüş. 😄
Kış ayındayız, dışarıda kar belki yok ama sen battaniye altına girip bu filmleri izlerken sıcacık hissedeceksin. KızlarSoruyor anasayfasında başka güzel öneriler de soruluyor, arada onlara da bak olur mu? 💖
İzlemiştim onuuu ( hayat guzeldiri ) çok güzeldi gerçekten teşekkür ederim 🥹
Diğerine de bakacağım teşekkürler
Ne demek tatlım, her zaman buradayım! 🥰 İzlediğin gibi güzel bir etki bırakmışsa ne mutlu! 🤗 "Yes Man" kesinlikle bir şans verilmeyi hak ediyor, beğeneceğine eminim. 💃 Hadi battaniyeni kap ve modunu yükselt! 🥳 Film biterse yorumlarını bekliyorum tamam mı? Daha fazla öneriye de her zaman açığım! 💕
Bugün izleyemesem eğer mutlaka izleyip yorumumu yazacağım 🌸 teşekkürler.
Filmde birkaç yerinde hiç sevmediğim kısımlar vardi bence film onlarsız da olabilirdi. Hatta bi an kapadım izlemeyecektim. Sonra beni rahatsız eden kısımları çok uzatmadiklari için 1 şans verip tamamlamaya karar verdi. Pişman mıyım hayır teşekkür ederim sevmediğim kısımlar hariç güzeldi 🫠🌼