Until Dawn teaserını nasıl buldunuz, sinema da İzleyecek misiniz?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Muhtemelen ben sinema uzak olduğu için bulunduğum konuma göre dijitale çıkmasını beklerim.

Until Dawn kısaca Sony'in İnteraktif korku oyunu.

Oynamayanlar çok şey kaçırır öyle söyleyeyim. Sizi nefes nefese bırakacak verdiğiniz kararlara göre ölüm kalım savaşının tüm gece boyu sizi sardığı bir maceraya sahip.

Sony duyurusuna göre film uyarlaması oyundan farklılıklar içerecekti. Bu Nisan ayında vizyona girmesi bekleniyor ilk teaser yayınlandı.

Kısaca bilmeyenler için konusundan da bahselim. Wikipedia alıntı yaparak.

Oyun genel olarak, Blackwood ormanlarında bulunan ve Washington ailesine ait bir dağ evinde kaldıkları sırada yaptıkları kötü bir şaka sonrasında ikiz kardeş olan arkadaşlarının ortadan kaybolmasından tam bir sene sonra kış vakti yeniden bir araya gelen sekiz gencin başından geçenleri anlatmaktadır. Gece ilerledikçe gençler kendilerini birtakım olaylar silsilesinin içinde bulacaklarıdır. Gençler, olayların içinden çıkmaya çalışırken bir yandan birbirleriyle olan ilişkilerini şekillendirecek, bir yandan da ortadan kaybolan arkadaşlarına aslında ne olduğunu keşfedeceklerdir. Bu sırada bulundukları orman hakkındaki gerçeklerle karşı karşıya gelecek olan ekip, bir anda kendilerini saat 07:00'de şafak sökene kadar bir ölüm-kalım mücadelesinin içinde bulacaklardır.

Filmde bunu işleyecek farklılıklar olarak tabiki. En çok beklediğim filmlerden. Teaser hoşuma gitti. Yıllardır da oyunun ikincisi çıksın diye bekliyoruz.

En son Remake oynadım o hareketsiz kalmamız gereken yerlerde playstation 5 kolunu nefessiz tutmak zor oluyordu. Az kaldı izlemek için.

Siz nasıl buldunuz teaseri ve İzleyecek misiniz sinemada.

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan

https://youtu.be/K7mf5T1YYOA?si=SUNq85y3ew8ka5RQ
Güncellemeler
23 gü
Ek soru açmaya gerek yok uzun fragman da geldi KScanlar.
Until Dawn teaserını nasıl buldunuz, sinema da İzleyecek misiniz?