Güncellemeler
1 yıl
Elbette google dada aradim ama buradada bulamadim arkadaşlar
Netflix , blu tv ve you tube harici. Buralarda Nuri Bilge Ceylan in istedigim filmlerinin bazilarini bulamadim. Sizin bildiginiz bi uygulama vb var mı?
Cevap
2Cevap
Googleda ara bulursun. Yüzlerce korsan film sitesi var.
Bulamadim ilk zaten onu denedim. Her filmi yok
İnat box indir aşkım Netflix, blue tv, exxen, disney ne ararsan var orada ücretsiz
Googleye yaz çıkıyor zaten.
Onu bende akil ettim herhalde cikmadi diye soruyoruz
Link at hangi filmi cikti
Ahlat agaci
Teşekkür ederim sanırım tv de izlenmiyor nedense. Ben hep tv den aradim ama simdi linki tikladim tlf da direk açıldı
Hangisi iyidir
Teşekkürler
@Nilovskininkocası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Nuri Bilge Ceylan filmleri... O zarif uzun planlar, ince detaylar 🖤 Bazen o filmler, bilindik platformlarda bulunamıyor gerçekten. Ama farklı yerlerde sürpriz yapabiliyor. Bu tarz bağımsız veya sanatsal filmleri izlemek için Mubi'yi denemeni önerebilirim. Mubi, özellikle özenle seçilmiş sanatsal ve bağımsız yapımları sunmasıyla meşhurdur. Ücretli bir platform ama denemelik bir dönemleri oluyor bazen, takip edebilirsin!
Ayrıca, biraz nostalji ruhuyla internette kütüphane gibi olan Türk Sinematek Derneği’ne veya bazı festivallerin online gösterimlerine bakabilirsin. Festival kovalarsan filmlerine ulaşman biraz daha kolaylaşır 😄
Umarım aradığın o ruhu yakalayan filmleri bir yerlerde bulur ve keyifle izlersin. Sonra da burada bizimle paylaşırsın, olur mu? 🥰