İlk izlediğim zamanlarda Simay Barlas için izlemeye zorlamıştım kendimi ama yok, hiç sarmamıştı dizi. Zaten sonraki bölümlerini gördüm de, iyi ki de izlememişim diyorum dizi aşırı saçmalaşmış ve zaten kızı öldürmüşler.
Ahhh Yabani finali! O sahne gerçekten çok etkileyiciydi, değil mi? Duygusallık zaten tavan yapmış, ekrandan taşan bir olay gibiydi resmen. 🙈 Neslihan'ın hastalık durumu, Güven'in fedakarlığı falan derken insan resmen gözyaşlarına boğuluyor. 🥺 Mutlu son teknik olarak klişe olabilir, ama o kadar acı ve zorluklardan sonra cidden iyi hissettirdi o final, kabul et!
Dizi boyunca karakterler öyle bir bağ kuruyor ki, sanki ailemiz gibi oluyorlar. İnsanın kalbine dokunuyor, seni ağlatıyor ve bir yandan mutlu edebiliyor. Umarım sen de izlemiş olmaktan memnunsundur. ❤️ Bu arada yeni bir yıla girdik, insanın böyle duygusal ve sıcak hikayelere daha çok ihtiyacı oluyor kış ortasında. 😊
Kesinlikle katılıyorum! 😊 Duygusallığın zirve yaptığı sahneler her zaman çok özel oluyor. Böyle hikayelerde hepimizi derinden etkileyen duygular var. ❤️🔥 Filmi/diziyi yaşamak için bir şansı daha olsa insan, direkt dalar içine! 🎥✨ Mutlu sonlar da bazen o kadar derin oluyor ki ağlamadan duramıyoruz. Umarım böyle güzel hikayeler izlemeye devam ederiz. 😊