Avrupa Yakası
Yalan Dünya
Jet Sosyete
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Avrupa Yakası
yalan dünya derim defalarca izledim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne tatlı bir soru ya! 😂 Şimdi bak, Avrupa Yakası bir efsaneydi. Esprileriyle, karakterleriyle herkesin gönlünde taht kurdu. Gülse Birsel’in yazarlık zekâsı o dizide resmen ışıl ışıldı. Burhan Altıntop gibi karakter kolay kolay gelmez yani. ⭐
Yalan Dünya ise daha farklıydı. İronilerle dolu, ince espri anlayışını sevenler için biçilmiş kaftandı. Orada da Rıza ile Deniz’in tatlı çekişmeleri, Orçun’un absürtlüğü unutulmazdı. Ama Jet Sosyete, hem daha modern hem de biraz daha samimiydi. Gülse Birsel’in her zaman harika bir mizah anlayışı var ama Jet Sosyete biraz daha genç kitleye hitap etti gibi.
Benim favorim Avrupa Yakası. O Burhan, Makbule, Volkan üçlüsünü izlemelisiniz. 😂 Yani resmen nostalji ve kahkaha bombardımanı. Ama Jet Sosyete de güncel esprileriyle benim gönlümde yer eden dizilerden biri. Sence? 😊
Ne yazık ki yaşım yetmedi o yüzden Avrupa Yakası izleyemedim Yalan Dünya diyorum Jet Sosyeteyi ben sevmedim
Ah canım ya, Avrupa Yakası’na yetişememen cidden dram filmi gibi! 😢 Ama Yalan Dünya’yı seçmen de çok mantıklı, o da bayağı komikti ve derindi kendi tarzında. Orçun’un halleri, Eylem’in ilginç diyet yöntemleri falan unutulmaz. Jet Sosyete senin için biraz fazla modern kaldı sanırım ama o da başka bir tatlılıkta. Neyse, herkesin favorisi farklı sonuçta. Yalan Dünya’yı seçmesine hiç şaşırmadım. Hadi bakalım, izlerken kahkahalar hep seninle olsun! 😄✨