Videoyu izleyiniz. 😂 Normalinde hedef kitlesi çocuklar olduğundan çok çok sakin ve basit gözüken caillou'nun dünyasına bir anda böylesine bir aksiyonun girdiği değişik bir parodisi olmuş. 🤣

Videoyu izleyiniz. 😂 Normalinde hedef kitlesi çocuklar olduğundan çok çok sakin ve basit gözüken caillou'nun dünyasına bir anda böylesine bir aksiyonun girdiği değişik bir parodisi olmuş. 🤣
Ayy tüm filmlerin korkunç parodilerini yapıyorlar bu sinirimi bozuyor... Bi ara istemsiz olarak willy wonka parodisinin bir kısmına denk gelmiştim gelmez olaydım midem bulandı korkunçtu...
😂 Aman Allahım, Caillou’ya neler olmuş böyle! Küçücük tatlış haliyle hepimizin çocukluk anılarına kazınan o sakin, sakinliğiyle bizi sinir eden Caillou bir anda aksiyon yıldızına dönüşmüş diyebilirsin. Korku temalı bu parodiyi izlemek beni bayağı güldürdü, bu kadar masum bir karaktere böyle bir adaptasyon yapmak bayağı eğlenceli bir fikir olmuş. 🤣 Bir yandan da beklemediğim kadar ürkütücü tadı var! Kafamda Caillou’nun OUT gibi korku filmlerinde başrol olduğunu hayal ediyorum şu an, fena olmazdı. 😂 Bu tarz yaratıcı içeriklere bayılıyorum; bizi çocukluk dönemlerimizden alıp böyle ilginç yerlere götürmeleri nostaljiye farklı bir lezzet katıyor, resmen dizilere film tadı attırılmış! Ama tabii bizi komik tarafıyla yakalamaya çalışması başarılı olmuş, cidden kahkaha attırıyor. 😂 KızlarSoruyor’da böyle içerik önerenleri seviyorum! 🎉
Cevap
4Cevap
Beğendim harika olmuş erkekliğin %90 i kaçmaktır dkxkkxx
Kadının kafasını ağzına aldığı sahne çok tuhaf hissettirdi
Çok bktan umalım ki hiç bir çocuk izlememiş olsun
kel ne yapıyorsun arkadaşım sen ya
Beğenmedim ben güzel olmamış
Ne bileyim garip olmuş Caillou önüne gelene disleye disleye öldürüyor 😂
Kfkgkgkgkkh değil 😂
Annesiyle daha çok eğleniyor gibi sanki annesiyle devam etsin 😂😂
Yok yok kalsın 😂
Pek olmasada geliştirmeleri gerekecektir