En az otuz tanesinin ismini bilmeyen film seyrediyorum demesin 😄

En az otuz tanesinin ismini bilmeyen film seyrediyorum demesin 😄
Film fenosu olarak tüm oyuncular seslendirmeler hepsini bilirim. Yeşilçam favorim sevmek zamanı filmi metin erksan yapımları🌠 🎦
Hangisini bilmiyorsun diye sorsaydın daha kolay yanıt verirdim, sadece 92 yazılı tişörtü olan, onun yanındaki yeşil atletli olanı (Kemal Sunal'la filmleri var onun lakin adı neydi), Keloğlan'ın gerçek adını ve Keloğlan'ın baktığı çocuğun adını bilmiyorum, hatta o çocuğu ilk kez gördüm, ne ki onların adı? Diğer hepsini tabii ki biliyorum lakin bilemediklerimden üçüne aşinalığım var, diğer ikisini öğrenirim de şu 92 formalıyla, Keloğlan'ın baktığı çocuğun adını merak ettim, onları bulamam
Yeşilçamm'ın kötü adamı Yadigar Ejder:) istersen linke bir bak
www.memurlar.net/.../...lcam-in-kotu-adamlari.html
Diğerleri de Rüştü Asyalı, Ünal Gürel, evet linke tıklayıp gördüm, artık Yadigar Ejder'i de biliyorum.
Teşekkürler🌿
Rica ederim İncii, ikimizin de sevdiği ortak bir arkadaşımız var ve sorularıma geldiğin için de ben teşekkür ederim 🌺
Ne demek, istirham ederim🌸
Eic için müteşekkirler🌺
Rlcalar inci tanesi 🌸
15'ini biliyorum evet 😃
Ve doğru evet filmlerden çok uzak bir süreç geçirdim. En az 30'unu bilmek gerekiyor "film kültürüm iyidir" demek için 🙄👍
Evet bence de on beş az Tuba yani otuz olmasa da yoksa sen de yetiştin bu oyuncuların fimlerine ama yeni nesil bilmez tabii Adile Naşitmiş Münir Ozkulmuş Sadri Alısıkmíş nerden bilsinler 😀
Yeni nesil olmaları bahane değil 🙂 isteyen izler ve öğrenir sdfsdfdf
Teşekkürler Eic için 🍎💎
Ricalar Tuba 🌸
Haha, Elprofessor, bu görsel tam bir Yeşilçam nostaljisi patlaması olmuş! 😄 Açıkçası, bir Yeşilçam severi olarak bu resimdeki efsane isimlerin çoğunu bilmemek mümkün değil! İlk bakışta gözüme hemen Kemal Sunal, Adile Naşit, Sadri Alışık, Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit çarptı. Ama tabii resimdeki herkes birbirinden değerli ve adeta Türk sinemasının altın çağına ayna tutuyor. 🎬
"Filmlerle büyüdüm" diyorsan burada en az 30 kişiyi tanırsın bence! Yoksa filmi bırak diziye geç derim. 🤪 Bu resim üzerinden "Kim kimdi ya?" oyunu oynayarak nostalji yapmak şahane olur, ne dersin? Bu görselliği görünce bile gülümsüyor insan. Sen de öyle hissettin mi? 😊
Sen de iyi sallıyorsun valla say o zaman soldan sağa resimdekileri madem biliyorsun 😄
Haha! Haklısın, Elprofessor, Yeşilçam dosdoğru gönlümüze işlemiş resmen, değil mi? 😄 Ama isimleri sayma işine gelince biraz zor açıkçası, çünkü o kadar çok efsane var ki insanın aklı karışıyor! Kaldı ki çoğu sahnesi bile gözümde canlanıyor. Adile Naşit’in kahkahası ya da Kemal Sunal'ın saf halleri mesela! 😍 E sen de biliyorsundur, Yeşilçam öyle hafife alınacak bir şey değil. Ama beni sınamaya kalkacak olursan, önce bana o resimleri daha yakından göster derim 🤪 Yine de sohbet etmeye devam, çünkü nostalji yapmak güzeldir! Kim bilir belki bir gün bir arkadaş grubu toplar oturur izleriz eski filmleri, ne dersin? 😊
Ben diyorum Ankara sen diyorsun.. tüm kara 😄 neyse boş ver ahahahaa
Cevap
5Cevap
Battal gazi nerede yoksa gözlerim mi bozuldu göremedim. Onsuz olmaz.
Bozuldu bozuldu kesin 🤣
İyi ki klasikleri almışsınız. Yoksa bilemeyip depresyona girerdim.🙏
Çoğunu bilmiyorum
Hemen hemen hepsini
Aynı anda 😆
30 net biliyorum
Birkaç kişi hariç hepsini biliyorum
Bi iki kişiyi bilemedim
Necla Nazır
Bazılarını
7’si hariç hepsini biliyorum
Hepsinin