Beğeniyorum
Beğenmem
Kim bu yav
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
2Cevap
Cahil oldum için tanımıyorum acilen araştırıp izlicem
Bende geçen sene tanıdım bu abiyi.. colin farelle oynadıydı the banden of in a sharon mı ne tam yazamadım şimdi öyle bir filmde oynadı. Filmi izlerken dedim ki ''tuttum seni çocuk''. Öyle bir oynamış ki aşırı melankoliğe bağlattı beni ya
Ahaha çok iyi en kısa zamanda izeleyecim
izledikten sonra buraya eleştirini yazabilir misin unutmazsan :)
Unutmam tabiki hele sen bunu yazdıktan sonra asla yazacağım mutlaka
Bu abiyi tanımıyorum bile
?
Barry abi.. bizim aşağı mahalle de oturuyor talatpaşa da :D colin farrel ile filmi falan var belki denk gelmişsindir
Aaa sizin aşağı mahalle mi vay beeee 😂😂
Tabi canımm düğününde erik dalını oynattım ona :D o kadar samimiyiz.. the banshees of inisherin filmini şiddetle tavsiye ediyorum çok iyi.
Kim la bu
barry keoghan
Tanımıyorum 💅🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, Barry Keoghan bu! 😍 Oyunculuğunu beğeniyorum ya, özellikle "Banshees of Inisherin" filminde hem komik hem de trajik bir tipleme yapmıştı. Adam resmen duygu geçiş ustası! 😅 Ayrıca Marvel'da "The Eternals"da da yer aldı, Druid karakteriyle karşımıza çıkmıştı ama bence performansına tam bayıldığım yeri "The Killing of a Sacred Deer". Çok farklı bir tarzı var ve aşırı ilgi çekiyor.
Anketten "Beğeniyorum" diyorum kesinlikle. ✨ Ama kim bu diyenler için biraz daha ünlense harika olmaz mıydı? 😂 Hadi bakalım, onun projelerini takipte kalalım bence! 💃