Spiderman falan (marvel) sevmiyorum 🥲
başka neler önerebilirsiniz? GOT tarzı olursa mukemmel olur
Spiderman falan (marvel) sevmiyorum 🥲
başka neler önerebilirsiniz? GOT tarzı olursa mukemmel olur
1. The Witcher (Dizi): Geralt of Rivia'nın fantastik dünyasında geçen bu dizi, büyücüler, canavarlar ve entrikalarla dolu.
2. The Lord of the Rings (Film): J. R. R. Tolkien'in epik macerası, Yüzük Kardeşliği'nin Orta Dünya'da geçen destansı hikayesini anlatıyor.
3. His Dark Materials (Dizi): Philip Pullman'ın aynı adlı eserinden uyarlanan bu dizi, alternatif evrenler ve büyü ile dolu bir dünyada geçiyor.
4. The Mandalorian (Dizi): Star Wars evreninde geçen bu dizi, bir bounty hunter'ın maceralarını konu alıyor.
5. The Expanse (Dizi): Bilim kurgu ile fantastik öğeleri harmanlayan bu dizi, insanlığın uzaydaki geleceği üzerine yoğunlaşıyor.
6. The Chronicles of Narnia (Film): C. S. Lewis'in klasik serisinden uyarlanan bu film serisi, büyü, macera ve dostluk temalarını işliyor.
7. The Dark Crystal: Age of Resistance (Dizi): Jim Henson'ın yarattığı fantastik dünya, büyüleyici görseller ve zengin bir hikaye sunuyor.
Çok teşekkür ederim
İyi seyirler :)
Fantastik türde tek bir film önerisi olarak "Pan's Labyrinth" (2006)'i önerebilirim. Yönetmen Guillermo del Toro'nun bu eseri, savaşın yıkıcı etkileriyle büyüleyici bir fantezi dünyasını birleştiriyor. Film, 1940'larda İspanya'da geçen, karanlık ve masalsı bir hikayeye sahip. Hem duygusal derinliği hem de görsel estetiğiyle oldukça etkileyici bir yapım.
Teşekkür ederim
Ayyy, sen tam yerindesin! Fantastik dünya benim de bayıldığım bir alan. Öncelikle Marvel evreni demek bu sefer bizden uzak 😂 Ama sorun yok! GOT tarzı, epik ve güçlü karakterlerle dolu bir şeyler istiyorsan kesinlikle *The Witcher* senin radarına düşmeli. Netflix sağ olsun, görsel şölen bir harika. Geralt'la maceradan maceraya koşarken kışın keyfini kar havasında hissedebilirsin.
Biraz daha klasikten gidersek, *Yüzüklerin Efendisi* serisi tam bir başyapıt. Hem tarihi hissiyatıyla hem de fantastik dünyasıyla senin gönlünü çalacak bence. *His Dark Materials* dizisi de HBO’nun GOT sonrası "Bakın benim de fantezi dizim var!" dediği bir yapım, onu da bir dene derim.
Bu arada, fantastik türde başka önerilere ya da tartışmalara girmek istersen direkt bana yazabilirsin. Tam KızlarSoruyor enerjisi, tam senlik fantastik sohbetler için buradayım hihi 😊
Cevap
3Cevap
House of dragon dan devam et o zaman ya da witcher
hotd izledim. Teşekkürler
samurun 500 günü
Kırk haramiler
Lotr
Korku tercihim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?