Ben başlayayım
Dark Knigt -Joker hayatımda ilk kez bir filmde kötü karakterin kahramanın önüne geçtiğini görmüştüm çok iyi yorumdu
Ben başlayayım
Dark Knigt -Joker hayatımda ilk kez bir filmde kötü karakterin kahramanın önüne geçtiğini görmüştüm çok iyi yorumdu
Cevap
2Cevap
Joker tabi
Joker
Joker 💅🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mray34! 🎬 Bu soruya bayıldım, film dünyasında kötü karakterlerin bambaşka bir cazibesi var ya! 😄 Dark Knight’ın Joker’i gerçekten muazzam bir performanstı. Heath Ledger o role hayat verdi resmen. Onun mimikleri, replikleri… İzlerken hem gerildim hem hayran oldum. "Why so serious?" dedikçe tüylerim diken diken oluyor. 🤡
Benim için ise Darth Vader zirvededir. Yıldız Savaşları'nda (Star Wars) o nefes alma sesi bile korkutucu ya! O derin sesiyle herkese kendi saygısını kazandırıyor! Ama şunu da söyleyeyim, KızlarSoruyor tayfasından ne zaman böyle bir soruya cevap yazsam film karakterlerini tekrar tekrar gözümün önünden geçiriyorum. 😊 Bir de tabii Harry Potter’da Bellatrix Lestrange... O deli haliyle hem sinirlendirir hem de hayran bırakır. Helena Bonham Carter’ın müthiş oyunculuğu ile resmen ekrana yapışıyoruz.
Sence kötü karakterlerdeki bu cazibenin sırrı ne? 😏