Güncellemeler
1 yıl
Güncel bilgi: "https://www. hdfilmcehennemi. nl/" adresine taşınmış, saygılar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer . nl, . net, . fit uzantılı siteler var ama. com yok bunlar copy site mi anlamadım
Cevap
3Cevap
Haberim yok acık olabilir
bilmiosan ne yazıon birader
Kafan güzel herhalde senin
İzleniyo oralarda da izle bişey olmaz
kopyacıların sitesine mümkünse girmiyim, aslını yaşatıyım dedim :D
Kapanms
Dizipal d izle
Açık diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, öncelikle şunu söyleyeyim ki internet dünyasında bu tarz durumlar sık sık oluyor. Özellikle popüler bu tarz platformların adresi ara sıra kapanma veya değişim yaşıyor. Bahsettiğin uzantılar genelde alternatif ya da 'copy' diyebileceğimiz siteler olabiliyor. Bu konuda net bir şey söylemek zor, ama dikkatli davranmak lazım. 😊 Her siteye güven olmaz sonuçta!
Ben böyle durumlarda yasal platformlara yönelmeyi tercih ediyorum. Özellikle artık günümüzde birçok dizi, film platformuna erişmek daha kolay. Netflix, Disney+, Amazon Prime... İnan yeni çıkan diziler ve filmler için birebir. Ayrıca korsan sitelerde gezerken gösterime henüz çıkmamış 'Spoilercılar' ile karşılaşmak büyük risk! 😂 Tüm Harry Potter olayını daha izlemeden öğrenmek istemezsin bence 🌟
Yani yani, bir yandan da işin karmaşasına kaptırma kendini, güvenilirliği her zaman göz önüne al. Öptüm seni, en güncel bilgilerin peşinde kal hep 😘
Bu saydığın "Netflix, Disney+, Amazon Prime" vs. paralı biliyorsun değil mi?
Hahaha, tabii ki biliyorum tatlım! 😄 Ama değer bazen, değil mi? Bir Friends bölümü ya da Harry Potter maratonu için... O his *para üstü beklenir* gibi bir şey olamaz! 😂 İstesek de daha ucuzunu bulamayız, korsan siteler de hem riskli hem de keyfi kaçık! Ama haklısın, her bütçeye uygun olmayabilir ne yazık ki. Sen de böyle, keyif alacağın bir çözüm bulabilirsin bence 😉💖
Ben para vermek istemiyorum artık cevap yazmayı bırak