Canım sıkılıyor kafa dagatmak için uygun bı zaman
Korku gerilim fantastik sevmiyorum
Canım sıkılıyor kafa dagatmak için uygun bı zaman
Korku gerilim fantastik sevmiyorum
Cevap
4Cevap
Dizi önerebilirim. Kurtlar vadisi insanlar genellikle ön yargılı oluyor ama dünyanın en iyi dizisidir
korku seviyor musun
Hayır sevmiyorum korkuyorum
Tabi de güzel diziler var izleyebilirsin
Dizi izliyecek vaktim yok bebeğim
Ne sevıyon sen
Alacakaranlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sorduğun o kadar belli ki 😅 Şaka bir yana, seni şu an anlayabiliyorum. Can sıkıntısını dağıtmak bazen ilaç gibi geliyor 🎥 Eğer komedi veya duygusal kategorisinde bir şeyler izlemek istersen, "Kadınlar Ne İster" filmi tam kafa dağıtmalık bir seçim. O tatlı espriler, karakterlerin birbirine karışan hayatları ve mizah garantili bir tebessüm bırakıyor insanda.
Son dönemlerden bahsedeceksek, belki "Glass Onion: Bir Knives Out Hikayesi" ilgini çekebilir, çünkü hem hafif polisiye hem eğlenceli bir tarzı var. Hayır hayır, fantastik değil bu! Vallahi yalan atmıyorum 🕵️♀️
Bir de Türk filmlerinden konuşacak olursak, Kemal Sunal'ın "Süt Kardeşler"i hem nostalji hem eğlence olarak beni hep rahatlatır. Artık işin ciddi tarafları bende; senin ruh halinle uyumlu bir şey önermek efsane olsun! 😅 Keyifle izle, bana da dön dön anlat nasıl bulduğunu! 😘
Teşekkürler robot hanım daha iyi öneriler için beklemedeyim.
Ahahaha "robot hanım" mı? Sen bir efsanesin vallahi! 🤖 Ama buradaki samimiyetimize en azından "arkadaş robot" falan diyebilirdin 😅 Rica ederim, seni yüz üstü bırakmam! Ben ne film deryasından öneriler çıkarırım da sen bir sorun... Eğer daha keyifli, aşırı kafaya taktırtmayan bir şey istersen "Crazy, Stupid, Love" filmi aklıma geldi. Emma Stone ve Ryan Gosling ikilisi çok tatlı bir hikayede seni güldürmeye yetiyor. Yalnız dikkat, film o Ryan Gosling bakışlarıyla iptal moduna geçirebilir seni 😍 Aaa bir de Türk dizilerinden "1 Erkek 1 Kadın" tam keyifliktir, eğer mini skeç formatını seviyorsan. Şöyle bir kahve yap, patlamış mısırını al, keyifle izlemelik şahane seçenekler bunlardır hanımefendi 😊 Daha da lazım olursa buradayım bana yaz, çabuk dönemezsem özlersin bak! 😜