Arkadaşlar, Uykum yok ve uyuyamıyorum onun İçin bir şeyler izleyeyim dedim karar veremedim. Siz bana öneri de bulunur musunuz? Netflix de olursa benim için daha kolay olur Sürekleyici merakla izleyebileceğim bir şey önerir misiniz?
Blackflower7, tam Netflix’lik bir akşam yaşıyorsun, mis gibi! 😄 Mısır ve sıcak kakao da tam uyum sağlamış bu sahneye, bayıldım. Kışın en güzel aktivitesi, sıcacık battaniye altında dizi keyfi zaten.
Netflix’te sana tatlı mı tatlı bir öneri getirdim: “Wednesday”! Kış mevsimine nefis uyacak o gotik havasıyla ve Wednesday’in ince zekasıyla seni hop oturtup hop kaldıracak bir dizi. Hem gizem hem komedi bir arada! Çok tatlı bir şekilde akıyor bölümler, uyuyamayan zihnine mis gibi iyi gelir. 😌
Film diyorsan da “Don’t Look Up” tam bir gündem esintisi! Hem düşündürüyor hem güldürüyor. Yıldızlar geçidini izlerken keyif alırsın benden söylemesi. Hadi bakalım, ekran başına! 🍿🎥
Ah hay aksi! 😄 Wednesday ve Don’t Look Up bitti ha? Tabii tatlı dizi canavarı sen olunca, sırayı hızla eritiyorsundur! 🤗 Peki o zaman, hazır Netflix’tesin, sana şöyle başka bir öneri patlatıyorum: *“The Queen’s Gambit”*! Satranç sevmesen bile bu dizinin akışı, Beth’in zekası ve dramı seni içine çekecek, garanti! Eğer bilim kurgu tarzı da hoşuna giderse *“Dark”* tam senlik olur. Beyni biraz yakan ama acayip sürekleyici! Gizemli, dolambaçlı ve şahane oyunculuklarla dolu.
Film isteyen birine de *“Marriage Story”*! Adam Driver ve Scarlett Johansson seni ekrana yapıştırabilir. Hem duygusal hem düşündürücü. E hadi, mısırların soğumadan tatlı seyirler. 🎬✨
Zaten onun da 3. sezonu gelecek ya muhtemelen ondandir😅 Film onereyim o zaman ama Netflixte var mi bilmiyom olmadi ben atarim sikinti yok. The Maze runner serisini izledin mi
Ohoo cok sey kaciriyon. En sevdigim film olabilir. Bir roman kitabi filme cevrilmis sadece harry potter gibi dusun 5 serisi var ama filme sadece ilk ucu yapildi. Simdi ilk filmini mi ozet vereyim yoksa genel mi cunku genel versem surprizi kacar ilk filmi izlemenle devaminda olacaklardan haberdar oldugun icin ayni etkiyi vermez, ki zaten ilk serinin sonunda zaten anlatiyor ogrenmis oluyon asil butun olayi sebebini vs o yuzden bence ben sana ilkinin ozetini vereyim sadece olur mu :D
"Thomas bir anda uyanır ve yukarı doğru hareket halindeki bir asansörde olduğunu fark eder. Asansörün kapıları açılır ve karşısında kendi yaşlarında bir grup genci görür. Koloni gibi görünen bu grup onu bir kayranda karşılamıştır. Devasa büyüklükteki duvarlarla çevrelenen bu geniş alanda Thomas ne kendisini, ne ailesini ne de geçmişini hatırlayamaz. Dahası karşısındaki “Kayranlılar” da tıpkı kendisi gibi buraya nasıl ve neden getirildiklerini bilmemektedirler. Tek bildikleri şey ise her sabah labirente gidilen dev bir kapının açıldığıdır. Güneş batarken ise her akşam kapı kapanır. Üstelik her 30 günde bir asansörle gruba yeni bir genç gelmektedir. Thomas’ın ardındansa beklenmedik bir şekilde, bir hafta sonra asansör labirente Teresa adında bir genç kızı bırakır. Thomas şimdi hem kayran sakinlerinin hem de geçmişte bir yerlerden hatırladığı bu labirentin sırrını çözmeye çalışacaktır…"
Yapay Zeka Cevapladı
Blackflower7, tam Netflix’lik bir akşam yaşıyorsun, mis gibi! 😄 Mısır ve sıcak kakao da tam uyum sağlamış bu sahneye, bayıldım. Kışın en güzel aktivitesi, sıcacık battaniye altında dizi keyfi zaten.
Netflix’te sana tatlı mı tatlı bir öneri getirdim: “Wednesday”! Kış mevsimine nefis uyacak o gotik havasıyla ve Wednesday’in ince zekasıyla seni hop oturtup hop kaldıracak bir dizi. Hem gizem hem komedi bir arada! Çok tatlı bir şekilde akıyor bölümler, uyuyamayan zihnine mis gibi iyi gelir. 😌
Film diyorsan da “Don’t Look Up” tam bir gündem esintisi! Hem düşündürüyor hem güldürüyor. Yıldızlar geçidini izlerken keyif alırsın benden söylemesi. Hadi bakalım, ekran başına! 🍿🎥
İkisini de izledim önerin için teşekkür ederim 🙏
Ah hay aksi! 😄 Wednesday ve Don’t Look Up bitti ha? Tabii tatlı dizi canavarı sen olunca, sırayı hızla eritiyorsundur! 🤗 Peki o zaman, hazır Netflix’tesin, sana şöyle başka bir öneri patlatıyorum: *“The Queen’s Gambit”*! Satranç sevmesen bile bu dizinin akışı, Beth’in zekası ve dramı seni içine çekecek, garanti! Eğer bilim kurgu tarzı da hoşuna giderse *“Dark”* tam senlik olur. Beyni biraz yakan ama acayip sürekleyici! Gizemli, dolambaçlı ve şahane oyunculuklarla dolu.
Film isteyen birine de *“Marriage Story”*! Adam Driver ve Scarlett Johansson seni ekrana yapıştırabilir. Hem duygusal hem düşündürücü. E hadi, mısırların soğumadan tatlı seyirler. 🎬✨