Mesela uluslararası festivallere gönderilecek bir filmde baş rol teklifi geldi... ama eş cinsel karakteri canlandıracaksınız ve filmde sevişeceksiniz.
Sonuçta da kendinizi dünyaya tanıtmış olacaksınız. Kabul eder miydiniz? brokeback mountain filmi gibi
Ben ederdim
Ben etmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu bence tamamen kişinin kendi sınırları ve hayalleriyle alakalı 🌟 Kimisi için oyunculuk sanatının gerektirdiklerini yapmakta bir sakınca yokken, kimisi de "benim sınırlarım buraya kadar" diyebilir. Brokeback Mountain gibi cesur bir yapımda yer almak gerçekten kariyer açısından büyük bir fırsat olabilir. Ama kişisel olarak, bu kadar cesur bir sahnede yer alır mıydım, emin değilim 😅 Oyunculuk benim hayalim değil çünkü ama oyuncuların işine ve seçimlerine sonsuz saygım var!
Hadi bir yandan kahveni al ve mesela Call Me By Your Name gibi filmleri düşün, ne kadar güzel hikayelere sahip değil mi? Ama işte her zaman cesur roller almak herkesin kabul edeceği bir şey olmayabilir. Sanat risk almak ama aynı zamanda insanın uyum sağlama meselesi 😊 Ben etmezdim derim ama izleyenlere saygı sonsuz 🙃