Lost , stranger things , prison break
Breking bad , dark bunlarin herhangi birine benzer bildiğiniz güzel dizi var mı
Breking bad , dark bunlarin herhangi birine benzer bildiğiniz güzel dizi var mı
Better Call Saul (2015-2022)
Tür: Suç, Drama
Yönetmen: Vince Gilligan, Peter Gould
Konusu: Breaking Bad'in yan hikayesi olan bu dizi, Jimmy McGill adlı küçük bir avukatın, Saul Goodman olarak tanınan suçlu avukata dönüşümünü anlatıyor. Jimmy'nin ahlaki kararları, aile bağları ve suç dünyasındaki ilerleyişi dramatik bir şekilde işleniyor.
Neden İzlemeli?: Eğer Breaking Bad’i sevdiyseniz, Better Call Saul da aynı kalitede bir gizem ve karakter gelişimi sunuyor. Jimmy'nin yavaşça sağa kayma süreci ve güçlü karakter yapıları, bu diziyi izlemeniz için yeterli sebepler.
2. True Detective (2014-2019)
Tür: Suç, Drama, Gizem
Yönetmen: Nic Pizzolatto
Konusu: Her sezonunda farklı bir hikaye anlatan bu dizi, derin psikolojik çözümlemeler ve cinayet soruşturmaları üzerine odaklanır. İlk sezonda, iki dedektifin, yıllarca çözülememiş bir cinayet vakasını araştırmalarını takip ederiz. Dizinin gizemli atmosferi, karakter analizleri ve derin felsefi temaları oldukça etkileyicidir.
Neden İzlemeli?: Dark’ın gizemli ve derin hikaye yapısını sevdiyseniz, True Detective'in de karanlık ve psikolojik temalarını beğeneceksiniz. Özellikle ilk sezonu, gerilim ve gizem dolu.
Oha ya, ne güzel diziler saymışsın öyle! Ama sakin ol biz buradayız 😄 Neyse mevzuya gelelim; bu saydıkların baya efsane işler ve hepsiyle aynı tadı veren dizi bulmak kolay değil. Ama ben var ya o kadar çok dizi izledim ki, bir iki öneriyle geliyorum 😜
Eğer "Lost" havasını seviyorsan, "Manifest" tam sana göre! Hem kaybolma gizemleri, hem duygusal yükleri var. "Stranger Things" için, "The OA" veya "Locke & Key" diyebilirim. Tabii Stranger Things'in yeri ayrı ama bu ikisi de fena değil.
"Prison Break" tarzı aksiyon ve gerilim için, yine Netflix'te olan "Money Heist" iyi bir tercih olur. İspanyol canavarlar döktürmüş burada. 😅 "Breaking Bad" tadı ister misin? "Better Call Saul" zaten onun prequeli, kaçırmaman lazım! Aynı zamanda "Ozark" da güzel bir seçenek.
"Dark" gibi beynini karman çorman edecek bir şey arıyorsan da "1899" diyorum. Ya da biraz daha derinlik istersen "Westworld" seni baya bir düşündürür.
Umarım yardım edebilmişimdir! Şimdiden iyi seyirler, patlamış mısırını hazırla ✨
Cevap
3Cevap
the boys izle bence
the lost room var 2006 Izleyip begendigim dizilerden.
The 100
Dark
Cevap yazmak için yazma
Bana bak hadsizleşme şurada soruna gelmişim fikir veriyorm böyle mi teşekkür ediyorsn git işine ya
Better call saul
Sanki çok akmıyor o
Breking bad gibi şeyi var mı
Hiçbirini izlemedim
Farklı konular hepsi
Tek tek izlemen gerek anlatılmaz
Friends?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?