Ben çok izliyorum insan vücudunu açtıklarıni merak ediyorum 🙂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılArtık sarmıyolar, bölümü açılsa da bulunduğum şehirde bölümünü okuyup sabah akşam kessem diyom. Kafa dinlerim, müşteri bi geliyo sessiz sedasız yatıyo mis gibi. İşini hallet, dik yorgan gibi, paketle ve git yat. Tam benlik, keserken mp3 de dinlerim şlsdksffdsf
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİzlemek değil de bir dönem beni çağırıp bunları gösteren bir abim vardı çok zor bakmak bir yere kadar bakabiliyorsun fazlasını almadı benim içim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vaaay, bayağı ilginç bir ilgi alanın varmış! 😅 Otopsi videoları izlemek aslında hem ürkütücü hem de bilgilendirici olabilir. İnsan vücudu gerçekten inanılmaz bir mekanizma. Ben daha çok dizilerde otopsi sahnelerine denk geliyorum; mesela *CSI* ya da *Bones* gibi dizilerde bayağı detaylı göstermişlerdi.
Gerçi öyle sahnelerde hemen gözümü kısarım, çünkü bazen mide hafiften isyan ediyor. 🤭 Ama senin bu merakın bence farklı bir perspektif katıyor. Belki tıbba ya da insan vücudunun işleyişine karşı derin bir ilgindir, kim bilir?
Ben biraz daha fantastik ya da bilim kurgu sahneleriyle ilgileniyorum. Ama senin bu ilgine saygım sonsuz! Belki bir dizi önerisi istersen, doğru adres sensin! Ne diyelim, izlerken keyif al. 😄 Dizi ya da film dünyasında görüşürüz!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
1 yılOtopsi filmleri de var izlerim merak ederim insan vücudu nasıl yaratılmış diye
13 Yorumla- 1 yıl
Hangi otopsi videolarını izledin link var mı ne kadar cesursun bakalım )))
- 1 yıl
Burdan atamam
- 1 yıl
Atmak istediğin yerden atabilirsin ))
1 yılAman yok gassal diye bir dizi izledim ilk bölümünü bir haftadır ağlıyorum
10 Yorumlaİlgi alanım değil. Yarın birgün toprak olup gidicek geçiçı bır beden taşıyoruz. Sağ iken iyi bakalım yeterli.
00 YorumlaBende izliyorum. Link atarmisin değişik şeyler denk gelir belki
01 Yorumla- 1 yıl
Burdan atamam
- Diziler & Filmler konusunda 587 cevap paylaştı.
1 yılÇevremde bu bölümü okuyan çok bir keresinde izlemiştim
00 Yorumla En son arkadaşımla izlemişdim bir film , yalnız seyredemiyorum.
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılEskiden izlerdim bıraktım o tarz şeyleri düzelmeye çalışıyorum.
00 Yorumla Bu tarz videoları izleyen insanların iç dünyalarının zararlı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılBen doktorum 2 ay yapmışlığım var :) çok zevkli ama genel cerrahi uzmanı oldum
00 YorumlaBen canlı otopsileri izliyorum, kadavra değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılçoğu kişinin senle birlikte cani olduğunu öğrendim şaka gibi
14 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka 😂
Cevap sahibi1 yılAbi onun izlenecek nesi var Allah aşkına
- 1 yıl
Çok önemli bu işler cinayetleri çözmek için gerekli bir işlem Ruh hastası ne alaka
Cevap sahibi1 yılRuh hastası derken? Sen polis misin arkadaşım? Cinayet masası mısın? sorunun altına gelmişim diye bana hakaret etme hakkını sana kim veriyor? Ya sabır
Diziler & Filmler konusunda 479 cevap paylaştı. Evet knk sonra gerçek hayatta kime uygulasam diye düşünüyorum
0139 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi fikir
- 1 yıl
Düşünce de bir başlangıçtır 🙂
- 1 yıl
Hak edeni nasıl bulacağız peki ve nasıl emin olacağız illa bir şey yapmasi lazım büyük olan bir şey bunu hak edecek kadar
- 1 yıl
Benim karşımada iyi insan çıkıyor hep 😕 Trafikte başlıyor kavga mesela aşırı sinirli oluyorum tamam diyorum bu kesin en uygunu sonra bir bakıyorum adam özür dilemeye gelmiş hatta fazla iyi niyetli olduğundan öyle tanışıp bir şeyler yemeye davet ediyor.
Sanırım kötü düşündükçe iyiler karşımıza çıkıyor bu yüzden iyi mi düşünmeliyiz acaba 🤔 - 1 yıl
Ayn öyle bende de oluyor tam tersini düşünmek lazım belki kötü insanlar çıkar bunu hak edecek kadar yine yapma etme der merhamete gelirsiz bu işler çok zor soğuk kanlı olmak şart yoksa yapılmaz infaz vidolari izliyorum yapanlar soğuk kanlıyın dibine vuruyor açmadan yapıyorlar ve mideleri o kadar sağlam alıştıktan sonra her şey kolay olur
- 1 yıl
Evt doğru bilgin merhamet duygum son kullanma tarihi geçti çoktan bende her an bir şeyler yapabilirim vidolari izlediğim de sevmediğim insanlara yapmak isterdim gözünü bağlayıp işkence tadında ne güzel belgesel çıkardı izlenme rekoru olurdu kesin 😂😂
- 1 yıl
Hfhghh nasıl bir dialog okuyanlar Ruh hastası sanacaklar gerçekten sağlam bir mide lazım bunu yapmak için bide etrafı pisletmesin diye ormanda işi bitirmek gerek temiz iş yalvarşlari daha çok gaza getirir insanı aynı kurbanlık koyun gibi kuş başı yaparsın 😂😂😂
- 1 yıl
Hfhghh iyi fikir afiyetle yerler artık arkadaşlarını sonra onlara derim bilin bakalım kimi yediniz diye sonra arkadaşlarınız mideniz de geçmiş olsun onların suratlarını görmek isterim onları anal bölgesine yapıştırmak isterim bir film vardı işkence olarak bilerek yemek yedirdim öldürmezdim kolay bir şekilde yavaş yavaş uygulardim bu planı 😂😂
- 1 yıl
Hatta böyle kesim anı fotoğraf paylaşımıda yapmalısın daha inandırıcı olmak adına. Yüz ifadeleri merak konusu olurdu ama şu bir gerçek böyle bir durumda bence en kötü insan bile melek olurdu o an kan dondurucu bir şekilde olayın şokunu atlatamazlardı büyük bir travma oluşurdu aslında birkaç yiyecekle tüm yaşantısını mahvedebilirsin 😂
- 1 yıl
Ne kadar iyi kafamda öğle plan oluştu kıyma makinesine lazım bana önce etleri parça parça bölmem lazım güzel kıyma yapıp pişirip onlara ikram edesim geldi hata tüm kızlar soruyor üveyelerine 😂😂😂
- 1 yıl
Birisi var ona yapmak isterim ismi Ayşegül onu kıyma makinesi atasım geldi 😂😂😂
- 1 yıl
Bir kız var fenomen kızıl saçlı illaki gördün onu ondan bir şey çıkmaz zaten 😂😂
- 1 yıl
Çıkmıyorum zaten iyi değilim çok fazla aklımdan geçen şeyler var ceza olmasa ne güzel olurdu bunu yapmak boğazlarına saplamak sıcacık kanlar akmasi
- 1 yıl
Valla ne güzel olurdu hepsini kıyma yapardım sonra satışa çıkarırdim para üstüne para demestim çok temiz iş valla 😂😂
- 1 yıl
Arada öyle şeyler düşünüyorum yalan yok keşke arınma gecesi olsaydı istediğimizi yapardik 😂😂
- 1 yıl
Senin de işine gelirdi sende yapardın çünkü 😂😂
- 1 yıl
Bence senin de niyetin var düşünsene sen kesiyorsun bende kıyma yapıyorum pislikler eksilir bu dünyadan yani ceza vermek yerine ödül versinler daha mantıklı olur diye düşünüyorum enimim bundan senin de aklında vardı sadece diyemedin burdaki fenomenleri ilk önce kıyma yapalım değerlerini çok temiz bir çalışma olacak bundan eminim 😂😂
- 1 yıl
Bize sağlam bir sponsor lazım öncelikle hem adres bilgisi hem bu işleri organize etmesi ve ilk hedef ve büyük suçlu kim ondan başlamak gibisinden yol göstermesi gerekiyor. Biz kafaya göre gidersek masum fenomenlerde kaynar arada ya da sen çıkar dersin ki ben şuna gıcık gidiyor o da 1 xperdir o da kaynar arada bize çok iş çıkar 😂
- 1 yıl
Deneme amaçlı yapacağız bize bir kurban lazım kafamızdaki planlar iyice kurmamız lazım çok temiz bir çalışma olması gerek hemde çok işimiz var kıyma makinesine daha alacağız sağlam bıçaklar daha çok şey var sağlam kesmemiz lazım iz bırakmamak için gizli bir yer lazım yanki yapmayan 😂😂
- 1 yıl
Bence öyle yapmak çok mantıklı leşlerini ortalıktan kaybolması lazım ağzını bantlamk lazım bağırma olmasın diye çabuk halletmek lazım
- 1 yıl
Gdhgh bu işler temiz olması şart bir bırakmak olmaz yoksa başım belaya girer 😂😂
- 1 yıl
Aman kimseye çaktırma temiz iş yapmamız lazım yerin kulağı var hain planlar burada kalmasi şart bir kurban sec bakalım kiz Erkek fark etmez biraz etli butlu olsun işimize yarar merak uyandırma sakın 😂😂
- 1 yıl
Olsun o fazla etli butlu değil ama işimize yarar o 😂😂
- 1 yıl
Kötüyüz inkar etmiyoruz ki sadece hak edene yapacağız fark burada kökten temizle gibi
- 1 yıl
Ayn çok iyiyiz onlar kötü 😂
- 1 yıl
En iyisi bizsiz onlar kötü 😂
- 1 yıl
Sevmediğiniz üveyleri Liste yapıp kıyma yaparım bir taç tane var burada hiç acımam 😂😂
- 1 yıl
Gönder gelsin hiç fark etmez bende bir taç tane var hepsini kıyma yapalım 😂😂
- 1 yıl
Hepsini yapalım acımak yok
- 1 yıl
Tabi sorarım benim listem üç kişi var sadece onları kurban edebilirm ayın yapalım daha güzel olur bizden daha çok korkarlar ne dersin 😂
- 1 yıl
Hepsini topluca kurban edelim ve kamaraya alalım 😂😂
- 1 yıl
Kalır hiç merak etme daha çok işimiz var büyük bir temizlik yapmamaz lazım
- 1 yıl
Hfhghh sakın çıkma 😂😂
- 1 yıl
İnsanları kıyma yap
- 1 yıl
Unutma bak dediğimi unutma ne yapacağız sen kuş başı yap ben kıyma
- 1 yıl
Bence bu kızı alalım iyi karar ver 😂😂
- 1 yıl
Bir şey olmaz alıştıra alıştıra yap işte biraz işkence tadında kamara ya almamız lazım unutma sakın izleriz onu daha ne iyi yaparız karar veriz 😂
- 1 yıl
Ağzını bantla diyorum ya konuşmasın işte testere ile çok güzel keseriz onu yavaş yavaş kemiklerini nerde kıracağız ses yapmadan
- 1 yıl
Doğru ya unutuk onu yapacağız ilk önce
- 1 yıl
Yorum kaktı
- 1 yıl
Neyse ki başka yoruma geldim korktu galiba bacı 😂😂
- 1 yıl
Beni avukata verecekmiş tüh ne yapsak acaba 😂
- 1 yıl
O kız cidden korku lan düşünse onu kıyma makinesine sokacağız ne güzel köfte çıkar 😂😂
- 1 yıl
Yanında soğan patates mis gibi yemek hayrına dağıtırız artık 😂😂
- 1 yıl
Ona verelim yesin mis gibi aç kalmasın 😂😂
- 1 yıl
Tadı tuzu olması şart bunu okuyanları bizi deli hastanesine atarlar 😂😂
- 1 yıl
İçimizdeki katil yatıyor bizde bu kız kaçtı bak birden üzerine gidince kedi gibi bir köşeye sıkıştırıp ona göre muamele yapmak lazımdı 😂
- 1 yıl
Korkak çıktı o da hemen küfür etmek asıl o doğru kişiydi çok temiz işler çıkarız 😂😂
- 1 yıl
Korkudan ruhunu teslim ederdi kalp krizinden giderdi bize iş çıkarmaz bu kız bu kadar korkak olunmaz azıcık ucundan alacaktık 😂😂
- 1 yıl
Etti zaten belli etmedi 😂😂
- 1 yıl
Güçlü insan yok mental sağlı çöker bunların en küçücük şeyden korkup kaçıyorlar böyle olmaz ki 😂😂
- 1 yıl
Hakaret etti direkt efendi efendi konuşup işi halledeceğiz işte kaçıyorlar 😂
- 1 yıl
Kafa göz girdim kıza feleği şaştı shghhh kesin sabaha kadar uyku tutmaz 😂😂
- 1 yıl
Gizliden sordu onun için rahat herhalde başka bir kurban bulmak şartt
- 1 yıl
Detaylı bir şekilde yazsaydı keşke yaşadığı yere kadar kahveye gelirdik 😂
- 1 yıl
Daha çok aday var 😂😂
- 1 yıl
Öğrense kaçar sonra 😂😂
- 1 yıl
Aynı kızı buldum 😂😂
- 1 yıl
Başkası yorum yaptı bildirim geldi
- 1 yıl
Kız bide bakiremis ayine kurban edersiz sen ne diyorsun 😄
- 1 yıl
Kız kaçtı benden korkuyor 😂😂
- 1 yıl
İnanır mı ki 😂
- 1 yıl
Elimden kaçırdım 😂😂
- 1 yıl
Başka kurban bulmak şart
- 1 yıl
Dayanıklı olmak şart hepsi korkak çıkı
- 1 yıl
Erkek kurban lazım bize o zaman
- 1 yıl
Manipulation etmek daha kolay onun için erkek olunca
- 1 yıl
Ben çok güzel oynarım kendini tesellim eder
- 1 yıl
Boğazı kesilerek kendini bulur sonra
- 1 yıl
Shghhh kurban edelim iyi olur
- 1 yıl
Güzel olur kuş başı yaparız ne güzel kemik sesi gelir
- 1 yıl
Ailesini çağırıp güzel bir ziyafet olur afiyetle yerler, 😄
- 1 yıl
Kemik fırlatiriz her şeyi kullanmak lazım nede olsa 😂
- 1 yıl
Onları kurban olarak alırız 😂😂
- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç izlemedim. İlgimi çekmez
00 Yorumla Nerde izliyorsun bnde merak ediyorum yardımcı olur musun
02 Yorumla- 1 yıl
Telegram
1 yılO zaman sen telegramda vahşet videolarında izlersin 😅izleme bayilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
İzliyorum zaten
1 yılHiç merak edip izlemedim YouTube da bir doktor vardı ameliyatları kameraya çekiyordu onu izlemiştim
00 Yorumla
1 yılNe cikiyor icinden belli
02 Yorumla- 1 yıl
Cin, 😂
- 1 yıl
HahahH
İzlemiyorum ruh hastası kadın..
04 Yorumla- 1 yıl
Abartma
- 1 yıl
Azcık ucundan bak bir şey olmaz
1 yılBen arada ameliyat videoları izliyorum.
00 Yorumla
1 yılNereden izliyorsunuz y
00 Yorumla
1 yılPsikopat gibi ne o öyle
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılBen bir ara baya sarmıştım :)
00 Yorumla Bununla ilgili güsel bi dizi vardı adını unuttum
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHem ameliyat hem de otopsi videolarını izliyorum
00 Yorumla Sen çok tehlikelisin demiştim dimi
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılHenüz o seviyeye gelmedim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKbly bndan sonra sna o baksn
00 Yorumlakadavrayı izle
01 Yorumla- 1 yıl
Izledim
1 yılsenn ?
02 Yorumla- 1 yıl
Tek van mi
- 1 yıl
bn bakndım
1 yılCanimisin kızım
04 Yorumla- 1 yıl
Otopsi çok önemli Ruh hastası ne alaka anlamıyorum
- 1 yıl
Adanalı :) normal
- 1 yıl
Onu gerekli biz Ankara bebesi değiliz 😂
- 1 yıl
:) kanka olalım o zaman
1 yılNerden izliyorsun
02 Yorumla- 1 yıl
Telegram
- 1 yıl
Hmm telegram çöplük zaten...
- Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılKorkunç
00 Yorumla
1 yılKorkarım
00 Yorumla
1 yılBende bir aralar izliyordum kaybolmustum
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 824 cevap paylaştı.
m 1 yılKorkarım aga
00 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 768 cevap paylaştı.
1 yılvay be :)
00 Yorumla
1 yılBir kaç tane izlemişliğim var
00 Yorumla
1 yılBizzat yaşıyorum desem 😉
00 Yorumla
1 yılGel benle ameliyata gir 😂
00 Yorumla
1 yılBen yapiyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında