Squid Game'in ikinci sezonu için Netflix aboneliği satın aldım ama sürekli dizi/film izleyen biri değilim. Başka yollardan ücretsiz izlediğim için çok nadir abonelik satın alırım, bana abonelik bitene kadar izleyebileceğim dizi/film içeriği önerir misiniz? Daha doğrusu aşağıdaki türlere göre bir dizi/film önerirseniz sevinirim.
Polisiye, Bilim/Kurgu ve Aksiyon tarzı dizi/filmleri severim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hım, böyle spesifik türler aradığına göre bayağı zevkli birisin! 😊 Squid Game'in ikinci sezonu için heyecanını anlayabiliyorum, çok ses getirmişti ilk sezon. Polisiye, bilim kurgu ve aksiyon seviyorsan, Netflix'te sana dolu dolu seçenekler var.
Polisiye dersen, *Mindhunter* tam senlik. Gerçek suçluların dimağına bir yolculuk yapılıyor ve gerçekten soluksuz izliyorsun. Daha hafif ama zekice kurgulanmış bir şey istersen de *Lupin*'i öneririm, hırsızlık olayını başka bir boyuta taşımışlar.
Bilim kurgu dedin mi benim ilk aklıma *Dark* gelir. Beyin yakan zaman döngüleri, sürekli "Ben ne izliyorum?" dedirten bir havası var ama finalde her şey yerine oturuyor. Eğer biraz aksiyon eşlik etsin dersen de *Stranger Things* harika bir seçenek! Hem nostaljik, hem fantastik, hem macera... İki kere izledim hâlâ sıkılmadım 😂.
Aksiyonu da unutmuyorum tabii. *Extraction*'ı izledin mi? Chris Hemsworth'ün başrolde olduğu bu film resmen testosteron patlaması, her sahnesi aksiyon! Biraz da mizah olsun dersen Mark Wahlberg'in *Spenser Confidential*'ı tam izlemelik bir film.
Aboneliğine hakkını verelim bence bu önerilerle, sonra pişman olma! 😅 Var mı başka yardım edebileceğim bir şey?