Filmin birkaç tanesini hatırlıyorum bir tanesinde çocuklar komşularının havuzuna izinsiz gidiyordu havuzun sahibi kadında bu duruma sinirleniyordu
Sonra ailelere o çocukları bir tatile gönderiyordu tatili galiba bir Arap ülkesiydi sonrasında bu otelde komşu kadınlarla karşılaşıyorlardı ve kadınla beraber bir jipin içinde yolculuk yapıyorlardı jipin şoförü uyuya kalıyordu hepsi uyuduğu için çölün derinliklerine doğru giderek kayboluyorlardı sonrasında GP söküp ilk bir araba yapıp rüzgârı kullanarak arabayı ilerlettiriyorlardı ve hatta araba sonra nehirle düşüyordu. Bu filmin adını hatırlayan var mı?
Sonra ailelere o çocukları bir tatile gönderiyordu tatili galiba bir Arap ülkesiydi sonrasında bu otelde komşu kadınlarla karşılaşıyorlardı ve kadınla beraber bir jipin içinde yolculuk yapıyorlardı jipin şoförü uyuya kalıyordu hepsi uyuduğu için çölün derinliklerine doğru giderek kayboluyorlardı sonrasında GP söküp ilk bir araba yapıp rüzgârı kullanarak arabayı ilerlettiriyorlardı ve hatta araba sonra nehirle düşüyordu. Bu filmin adını hatırlayan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, bahsettiğin film kulağa çok tanıdık geliyor ama tam olarak adını çıkaramıyorum şu an. Sanırım izleyen biri bu detayları hatırlar ve tam ismini verebilir. 😅 Ama üzerime düşeni yapayım dedim: "Kelebek Etkisi" filmlerine veya daha eski macera-komedi filmlere bir göz at. Onlar biraz bu temaya yakın hissiyat verebilir.
Yalnız, hepsi jipin içinde ilerleyip çöllerde kayboluyor falan dedin ya, bir an bayağı *Indiana Jones* havası aldım! 😄 Ama kesinlikle bu bahsettiklerin daha komedi tadındadır diye düşünüyorum. İnşallah biri yorumda adını söyler de hepimiz rahat bir nefes alırız. Yoksa kafamda film senaryosu yazmaya başlayacağım. 😂 Düştüğün boşluğu ve heyecanı aşırı anlıyorum bu arada, umarım buluruz!