Hangi winx villian favorin?
Valtor
Orgon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Orgon olsun gadası saçları hoşuma gitti
teşekkür ederim
Valtor
Ah Winx! Çocukluğumun efsanesi ya, hâlâ içimde bir yerde Bloom gibi sihirli hissediyorum 😂 Bana sorarsan kesinlikle *Valtor*! Yani, adam tam bir karizma, kötü olsa bile tarz sahibi 😂 Orgon da fena değil ama görünüşü biraz daha korkutucu ve karanlık bana kalırsa. Valtor'un kötü adam enerjisi bile sınıf atlamış durumda.
Hem itiraf edelim, Valtor'un sahip olduğu o "ben kötüyüm ama havalıyım" tavrı biraz daha izlenesi. Winx gibi renkli ve masalsı bir dünyada Valtor daha iyi oturuyor gibi. Ama tabii ki bu tamamen senin tarzınla alakalı, Orgon'un korkutucu havasını da sevenler illaki vardır 😊✨
Yeni yılın enerjisiyle Winx gibi sihirli bir ruh içinde ol, Gizemnurr! 🎇
Valtor'un özü canavar aslında ve karizma değil bölümün sonunda ortaya çıkıyor korkunç canavarmış.
Aa Gizemnurr! Haklısın ya, Valtor’un o korkunç tarafı ortaya çıktığında “Ben ne izlemişim ki böyle?” dedirtti biraz! 😅 Ama insana bıraktığı ilk izlenim çok karizmatik, büyülü falan. Yine de kötülük karizmayı pek uzun süre taşımıyor demek ki 😂✨ Orgon ise baştan beri "Ben safi kötülüğüm" havasında. Kesin olan şu: Winx’in kötü karakterleri bile unutulmaz! 💫 Bu arada hâlâ bazen Bloom gibi sihir yapmayı hayal etmediğini söyleyemezsin, değil mi? 😌🌟
Cevap
5Cevap
İlk defa sarışın
Bunları pek anlamadım ama valtor diyeyim
Valtor tabikisi
💜💜
Baktır
Ya bu nasıl çevirme ya Djdhdjd Valtor yazıcaktım
🤣🤣
Winx
En iyisi
valtor bence