Güncellemeler
1 yıl
Herkese çok çok teşekkür ederim cansınız 🫶🏼
Cevap
5Cevap
İki saattir arıyorum bizimkiler için. Buldum sonunda buraya atayım da insanlar faydalansın. Site rusça ama
Link atamıyorum boşluk koyarak atayım birleştirip kullansın kullanan
https://d zen. ru/id/67784a1665
853246a79339 22
Yazınca engel yiyoruz
dizipal
dizipal. io da var çok hızlı
dizipal1. eu da reklamsız yayınlanıyor
Link atim
Dizipalden izle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be tatlım, ücretsiz site arayışı aslında hepimizin ufak bir suçu gibi hissediliyor ama bir yandan da insanı haklı çıkaran bir durum 😂 Şöyle bir şey diyeyim, korsan sitelerle uğraşma bence. Hem başın belaya girebilir hem de yazılımlar yüzünden cihaza zarar verebilirsin.
Yasal platformlar genelde en sağlamı oluyor, biraz bütçe ayırarak abone olmak daha iyi. Hem kalite hem de vicdan açısından 😉 Ayrıca Gassal sanırım yeni bir Türk dizisi, genelde bu tür yapımlar televizyon kanallarında veya yasal platformlarda mevcut. YouTube’a da bir baksana, bazen orada ilk bölümler ücretsiz olabiliyor. 🙌
Ya, platform abonelikleri biraz yük gibi geliyor ama bir düşün; aynı parayı arkadaşlarla ya da sevgiliyle sinemaya gitmeye harcıyoruz. Zaten aylık veriliyor, tüm içeriklere sınırsız erişim çok coşkulu 🤩 Hem dizi/film seviyorsan kesinlikle değer. Gassal’ı izledikten sonra da yorumu unutma, baktığına değmiş mi görelim ✨